marți, 8 august 2023

Sezonul 3 al serialului "Dreptul familiei", din 10 august la DIVA

Din 10 august, telespectatorii pot urmări în fiecare joi, începând cu ora 21:00, la DIVA, două episoade noi din sezonul 3 al serialului canadian "Dreptul familiei". Acest serial, lansat în 2021, prezintă peripețiile unei familii de avocați care colaborează la o firmă din Vancouver.


"Dreptul familiei" - Imagine remisă în comunicat de DIVA pentru publicare pe HD Satelit România

În cele 10 episoade ale noului sezon, protagonistă, avocata Abigail "Abby" Bianchi, interpretată de Jewel Staite, se confruntă cu diverse schimbări majore în viața ei. Abby își gestionează dependența, a trecut printr-un divorț și își împarte custodia copiilor cu fostul soț, care în prezent are o iubită foarte îndrăgită de copii. În ciuda succesului ei la firma tatălui său, Harry Svensson, jucat de Victor Garber, viața lui Abby pare să ia o turnură neașteptată, mai ales după întâlnirea cu procurorul Ben Cohen, interpretat de Benjamin Ayres, care, la fel ca ea, a avut probleme similare.

De asemenea, frații vitregi ai lui Abby, Daniel și Lucy, personaje aduse la viață de Zach Smadu și Genelle Williams, au propriile lor provocări. Daniel vede sfârșitul unei relații cu Martina, când fostul ei iubit reapare, în timp ce Lucy se străduiește să mențină o nouă legătură sentimentală. Harry, pe de altă parte, se bucură de rivalitatea profesională dintre Abby și Daniel, dar un eveniment din trecut îl face să se confrunte cu posibilitatea pierderii dreptului de practică și a poziției sale în firma Svensson & Svensson.

Sezonul 3 al "Dreptului familiei", care a avut premiera în 2023, aduce în prim-plan o varietate de cazuri interesante: un actor ale cărui secrete personale sunt dezvăluite într-o piesă de teatru, un judecător care practică bigamia și doi copii schimbați la naștere. Telespectatorii pot descoperi soluțiile legale și morale ale acestor cazuri, începând cu 10 august, în fiecare joi, la ora 21:00, pe DIVA, în noile episoade din "Dreptul familiei".


Niciun comentariu despre subiectul „Sezonul 3 al serialului "Dreptul familiei", din 10 august la DIVA”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile