miercuri, 29 noiembrie 2023

Recomandări din programele lunii decembrie la televiziunile Warner Bros. Discovery

În luna decembrie, televiziunile din portofoliul Warner Bros. Discovery oferă o gamă variată de conținut captivant, incluzând documentare intrigante, seriale despre comunități unice, acțiune și inspirație, anunță compania printr-un comunicat remis către HD Satelit Romania. Mai jos găsiți câteva recomandări din programele pot fi vizionate pe canalele TLC, Warner TV, Discovery, Cartoon Network, Cartoonito, Eurosport, HGTV, HBO și Cinemax.

Logo Warner Bros. Discovery - Imagine remisă de companie în comunicat pentru uz editorial pe HD Satelit România

HBO va aduce în luna decembrie o selecție de filme în premieră. La data de 1 decembrie, de la ora 21:00, va fi difuzat filmul românesc "Boss". Alte titluri incluse sunt "Răni vechi, dureri noi" ("All the Old Knives"), programat pentru 3 decembrie la ora 20:00, "Dulce răzbunare" ("Promising Young Woman") pe 10 decembrie, la ora 20:00, "Omul-Păianjen: Prin lumea păianjenului" ("Spider-Man: Across the Spider-Verse") pe 24 decembrie, la ora 20:00 și "Familia Crood: Vremuri noi" ("The Croods: A New Age") pe 31 decembrie, la ora 20:30.

Cinemax va prezenta în decembrie trei filme cu Tom Hanks: "Philadelphia" pe 9 decembrie, "Căpitanul Phillips" pe 16 decembrie și "O zi minunată în cartier" pe 23 decembrie, toate programate la ora 21:00. În plus, Cinemax 2 celebrează "Cult Classics Monday" cu filme precum "Fargo" pe 4 decembrie, "Tăcerea mieilor" pe 11 decembrie, "Micuțul Tate" pe 18 decembrie și "Catifeaua albastră" pe 25 decembrie, fiecare începând de la ora 21:30.

La Warner TV, în fiecare "Miercuri cu Supereroi" din decembrie, telespectatorii vor avea ocazia să urmărească patru lungmetraje din franciza "Superman", cu Christopher Reeve în rolul principal. Filmele, în care Reeve joacă alături de Margot Kidder ca Lois Lane și Gene Hackman în rolul negativ Lex Luthor, vor începe să fie difuzate din 6 decembrie, în fiecare miercuri seară de la ora 20:30.

În luna decembrie, Eurosport va oferi telespectatorilor o selecție diversificată de evenimente sportive, incluzând competiții de sporturi de iarnă și snooker. Telespectatorii vor avea ocazia să urmărească Turneul celor Patru Trambuline, o prestigioasă competiție de sărituri cu schiurile ce are loc în Germania și Austria, începând cu data de 29 decembrie. De asemenea, finala Campionatului Mondial de Snooker din Marea Britanie va fi transmisă pe Eurosport pe 3 decembrie

Discovery Channel va difuza două emisiuni interesante în luna decembrie. Prima, intitulată "The Garden: Comunitate sau sectă?", va fi transmisă duminică, 3 decembrie, de la ora 23:00. Această emisiune explorează The Garden, o comunitate izolată situată pe un teren de 22 de acri în sudul Statelor Unite, care trăiește separat de societatea modernă. A doua emisiune, "Urmăriri de mare viteză", va fi difuzată vineri, 8 decembrie, începând cu ora 22:00. Aceasta va prezenta unele dintre cele mai spectaculoase urmăriri polițienești, surprinse de camere video, oferind o perspectivă unică asupra lumii infractorilor și a eforturilor poliției de a-i prinde.

Pe TLC, programul "Rochia perfectă cu Tan France" va fi difuzat începând cu 3 decembrie, ora 22:00, prezentând cazul neobișnuit al Nataliei Grace. Acest documentar, care se dovedește a fi mai ciudat decât ficțiunea, investighează povestea Nataliei Barnett. Începând cu 5 decembrie, la ora 21:00, Tan France va găzdui "Say Yes to the Dress", un program care prezintă o varietate de rochii impresionante, comedie și povești de dragoste frumoase. TLC este disponibil în grilele TV ale distribuitorilor de cablu.

Pe HGTV, luna decembrie aduce premiera unei noi emisiuni cu designerul de interior Alison Victoria. În "Renovări în Chicago: Alison și casa visurilor ei", care va avea premiera pe 14 decembrie la ora 22:00, Alison îmbină designul de lux cu dragostea pentru orașul său natal, Chicago, cumpărând și restaurând case vechi din cartiere istorice. Emisiunea urmărește provocările pe care le întâmpină Alison în restaurarea acestor case, aducându-le înapoi spiritul și demnitatea și adăugând elemente moderne..

Cartoon Network va celebra luna decembrie cu seriale animate pline de magie și aventură. "Haideți, tineri titani" se întoarce pe Cartoon Network pe 11 decembrie, începând cu ora 15:30. Această serie va prezenta noi episoade comice în care personajele Robin, Starfire, Cyborg, Beast Boy și Raven vor jongla între viața de zi cu zi și misiunile lor eroice. În plus, "Urmăritorii de Vise" își vor folosi imaginația pentru a călători în lumea viselor și a lupta împotriva Regelui Coșmarurilor, întâmpinând numeroase provocări pe parcurs. Noile episoade vor debuta pe Cartoon Network pe 2 decembrie, de la ora 15:05.

Cartoonito prezintă o gamă variată de desene animate, menite să capteze atenția întregii familii, variind de la animații clasice la cele nou create. În luna decembrie, emisiunea "Bugs Bunny: Constructorii" se întoarce pe Cartoonito, cu Bugs Bunny și echipa sa de la firma ACME, care vor aborda noi proiecte demonstrând provocările profesiei lor. "Bugs Bunny: Constructorii" va fi difuzat zilnic pe Cartoonito, începând cu 4 decembrie, de la ora 17:00. De asemenea, pe 18 decembrie va începe la ora 08:00 maratonul "Povești de Crăciun", care va fi transmis zilnic. Acest maraton va include personaje îndrăgite de la Cartoonito, precum Tom și Jerry, Grizzy și lemingii, Mr Bean și BatRoțile, invitând telespectatorii să se bucure de atmosfera sărbătorilor.


4 comentarii despre subiectul „Recomandări din programele lunii decembrie la televiziunile Warner Bros. Discovery”:
Anonim

"Boss" pare un film românesc promițător, iar "Spider-Man: Across the Spider-Verse" e un must-watch pentru fanii genului.

Dorin

Si seria Superman cu Christopher Reeve are un farmec aparte.

Anonim

Urmăritorii de Vise pare să aibă un concept creativ pentru copii. Și maratonul "Povești de Crăciun" pare o modalitate excelentă de a intra în spiritul sărbătorilor.

Dorin

Apropo de sărbători, parcă nu e Crăciun fără filme clasice. Sunt curios ce alte titluri de Crăciun vor avea pe canalele lor.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile