luni, 19 februarie 2024

Concurs TLC cu premii vouchere de 8000 euro la eMag

Până la 31 martie, TLC sărbătorește evenimentul "Dragoste de la prima vizionare". Vizionează programele difuzate de TLC, reține "cuvântul zilei", înregistrează-l pe website-ul lovetlc.ro și poți câștiga unul dintre premiile săptămânale, un voucher de 1.000 de euro, sau chiar premiul cel mare, un voucher de 3.000 de euro, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Concurs TLC cu premii vouchere de 8000 euro - Imagine remisă în comunicat de către Warner Bros Discovery pentru publicare pe HD Satelit România

Dacă te fascinează să descoperi "Rochia perfectă", ești curioasă despre provocările din "90 de zile până la nuntă", te interesează dacă "Iubirea depășește cuvintele" sau te captivează serialul "Nimeni și nimic", atunci TLC îți oferă oportunitatea de a câștiga. Începând cu 19 februarie, TLC îți aduce concursul "Dragoste de la prima vizionare", oferind premii totale de 8.000 de euro.

Concurs TLC cu premii vouchere de 8000 euro - Imagine remisă în comunicat de către Warner Bros Discovery pentru publicare pe HD Satelit România

Participarea la concurs este extrem de simplă: urmărește TLC, notează "cuvântul zilei" apărut pe ecran și înscrie-te pe lovetlc.ro pentru a intra în cursa pentru premii. Zilnic, pe durata a șase săptămâni, se va afișa un nou "cuvânt al zilei". Participanții trebuie să înscrie cel puțin un cuvânt pe lovetlc.ro pentru a avea șansa la premii. Un câștigător săptămânal va fi ales prin tragere la sorți, iar la finalul concursului, marele premiu va fi atribuit, de asemenea, prin tragere la sorți.

Premiile, cu o valoare totală de 8.000 de euro, sunt distribuite astfel: săptămânal, un norocos va câștiga un voucher de 1.000 de euro, ce poate fi folosit pe emag.ro pentru achiziționarea oricărui produs Dyson. La încheierea concursului, marele câștigător va primi un voucher de 3.000 de euro, cu care va putea cumpăra unul sau mai multe televizoare smart TV Samsung de pe emag.ro.


Niciun comentariu despre subiectul „Concurs TLC cu premii vouchere de 8000 euro la eMag”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile