joi, 15 iunie 2023

În luna iulie, la HISTORY Channel

În luna iulie, pe HISTORY Channel, vă invităm să descoperiți mașini cu valoare ascunsă sub straturi de murdărie în seria "Mașini vechi restaurate", anunta televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România. Alături de actorul William Shatner, veți urmări episoade noi din seria "Inexplicabil", în care vor fi explorate povești inedite care au fascinat omenirea de-a lungul secolelor. De asemenea, veți afla informații inedite despre unele dintre cele mai celebre și enigmatice capitole ale istoriei alături de Laurence Fishburne în seria "Cele mai mari mistere ale istoriei". Detalii suplimentare pot fi găsite mai jos.

Mașini vechi restaurate, imagine remisă în comunicat de către televiziunea HISTORY Channel către HD Satelit, pentru uz editorial

În luna iulie, HISTORY Channel aduce trei serii fascinante:

"Mașini vechi restaurate" (10x60'), difuzată începând cu duminică, 2 iulie, de la ora 18:05. Cu titlul original "Dirty Old Cars", seria urmărește pasionații de mașini și angajații din trei ateliere de restaurări din America: Unique Classic Cars din Mankato, Minnesota; Visual Perfection din Morganton, Carolina de Nord; și Red's Detail Co. din Marietta, Georgia. Aceștia caută mașini uitate sub straturi de praf, mucegai și noroi, pentru a le oferi o nouă viață prin restaurare. Fiecare episod prezintă transformarea a două mașini, de la starea lor originală până la strălucirea de altădată.

"Inexplicabil" cu William Shatner | Sezonul 3C (9x60'), difuzată începând cu marți, 11 iulie, de la ora 21:00. Sub titlul original "The UnXplained with William Shatner", această serie explorează cele mai fascinante mistere ale lumii alături de legendarul actor William Shatner. Cu ajutorul oamenilor de știință, istoricilor și martorilor oculari, se încearcă explicarea unor evenimente aparent inexplicabile. De la identitatea lui Jack Spintecătorul la existența extratereștrilor și misterele structurilor monumentale, această serie va captiva telespectatorii cu subiectele sale intrigante.

"Cele mai mari mistere ale istoriei" cu Laurence Fishburne | Sezonul 4B (10x60'), episoade noi difuzate începând cu miercuri, 19 iulie, de la ora 21:00. Laurence Fishburne prezintă și dezbat mistere istorice din întreaga lume, însoțit de experți, istorici și analiști. Fie că este vorba despre secretele Stonehenge-ului, existența lui Bigfoot sau căutarea lui El Dorado, seria investighează enigme care au captivat umanitatea de-a lungul timpului.


Niciun comentariu despre subiectul „În luna iulie, la HISTORY Channel”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile