joi, 15 iunie 2023

Un nou documentar românesc Max Original va fi disponibil pe HBO Max din această toamnă

Documentarul "Soțul meu musulman" (My Muslim Husband), o producție locală originală Max, va fi proiectat în premieră mondială la Transilvania International Film Festival (TIFF) din Cluj-Napoca, vineri, 16 iunie, anunță reprezentanții HBO MAX printr-un comunicat remis către HD Satelit România.


Daniel și Liz sunt doi tineri din Cluj-Napoca, care își încep călătoria către fericire și liniște sufletească. Daniel s-a convertit la Islam în urmă cu câțiva ani, iar acum se căsătorește cu Liz, o femeie independentă și puternică. Împreună, ei se confruntă cu numeroase obstacole, de la prejudecățile din societate și familie până la diferențele culturale și religioase. Documentarul "Soțul meu musulman" prezintă viața lor și modul în care încearcă să depășească aceste provocări pentru a-și construi o relație solidă.

Daniel și Liz documentează propriile lor experiențe, surprinzând momente cheie din viața lor pe parcursul a șase ani de relație. Între timp, ei se confruntă cu alegeri dificile și trebuie să găsească echilibrul între două lumi diferite și să facă față dezinformărilor și stereotipurilor cu care se confruntă.

Documentarul aduce în prim-plan momentele minunate și grele ale relației lor, oferind o perspectivă intimă asupra modului în care se sprijină reciproc și se luptă pentru iubirea lor. Ei învață să navigheze prin diferențele lor și să găsească un teren comun în credințe, valori și obiective de viață.

Suntem mereu în căutarea poveștilor locale, pe care să le spunem mai departe unui public larg, iar Soțul meu musulman este un exemplu perfect. Liz și Daniel își documentează viața în timp ce au diverse piedici, pornind de la familie și până la prejudecăți, religie și diferențe culturale. Documentarul aduce o imagine intimă a relației lor și a modului în care încearcă să depășească acești factori externi, în lupta pentru iubirea lor. Suntem încântați că putem vorbi despre povești locale, cu relevanță locală și de-abia așteptăm să lansăm documentarul Soțul meu musulman în această toamnă, pe HBO Max”, spune Hanka Kastelicova, VP and Executive Producer Documentaries la Warner Bros. Discovery.

"Soțul meu musulman" este o poveste de dragoste autentică, care explorează provocările și frumusețea de a trăi într-o relație interculturală și interreligioasă. Daniel și Liz împărtășesc momente intime, de la discuții serioase la conflicte, și speră că povestea lor va ajuta la demolarea unor bariere și prejudecăți.

Documentarul, produs în colaborare cu Two Doc, HBO Max și Avanpost, a fost filmat în mai multe țări, inclusiv România, Arabia Saudită, Iordania și Qatar. Este un Max Original și va avea premiera pe HBO Max în această toamnă, aducând povestea lor la nivel internațional pentru a încuraja înțelegerea și sprijinul reciproc între diferite culturi și religii.


Niciun comentariu despre subiectul „Un nou documentar românesc Max Original va fi disponibil pe HBO Max din această toamnă”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile