miercuri, 16 august 2023

„Enigmele României”, un nou serial documentar pe HISTORY Channel, prezentat de Marcel Iureș

HISTORY Channel a dezvăluit lansarea noii serii „Enigmele României”, marcând astfel a doua producție locală a postului în România. Acest serial cuprinde șase episoade, fiecare având durata de 30 de minute. Fiecare episod îl va avea pe talentatul Marcel Iureș în rolul de cercetător, în încercarea de a dezlega misterioase enigme legate de domenii variate precum istoria, geologia, castelele, enigme neelucidate, fenomenele cerești, aspecte legate de psihologie și ritualuri religioase secrete. Telespectatorii vor putea viziona premiera acestei serii în luna octombrie pe HISTORY Channel, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.


Marcel Iureș (sursa foto: arhiva personală a lui Marcel Iureș) - Imagine remisa în comunicat de către HISTORY Channel pentru publicare pe HD Satelit România

Marcel Iureș, cunoscut atât pe scenele de teatru, cât și în cinematografie, a colaborat cu regizori celebri, precum Brian De Palma și Francis Ford Coppola. De-a lungul carierei sale, el a apărut alături de nume mari de la Hollywood, printre care se numără Tom Cruise, Johnny Depp și alții. Filmografia sa internațională cuprinde pelicule ca „Interviu cu un vampir: Cronicile Vampirilor”, „Misiune imposibilă” și „Pirații din Caraibe: La capătul lumii”, în timp ce în cinema-ul românesc, a jucat în filme notabile precum „Balanța”, „Stejarul” sau „Octav”.

Karol Bek de la A+E Networks Polonia & CEE a subliniat entuziasmul legat de lansarea acestei noi serii, menționând că publicul român este extrem de pasionat de combinația dintre istorie și mister: "Suntem încântați să anunțăm o nouă producție locală în România, «Enigmele României», unde HISTORY Channel își menține cu mândrie poziția nr. 1 în topul televiziunilor factuale pentru al zecelea an consecutiv și se plasează în top 15 televiziuni la nivel național. Observăm un apetit mare al publicului din România pentru programele care îmbină istoria cu misterul. Prin urmare, am decis să ne concentrăm pe unele dintre cele mai fascinante mistere ale României și nu ne-am putut gândi la o gazdă mai potrivită pentru această emisiune decât Marcel Iureș, care, cu personalitatea sa carismatică, ne va ghida dincolo de narațiunile oficiale ale istoriei, în căutarea răspunsurilor."

Marcel Iureș, în calitate de prezentator, va oferi o viziune unică și va ghida telespectatorii către unele dintre cele mai intrigante povești ale României. Marcel Iureș și-a exprimat de asemenea entuziasmul său privind proiectul, afirmând că serialul va oferi telespectatorilor perspective noi asupra personalităților și evenimentelor semnificative care au marcat istoria României.

John M. Florescu, producătorul executiv al serialului, a subliniat bogăția misterelor și enigmelor care caracterizează regiunea Transilvaniei, evidențiind legende, fenomene paranormale și multe altele care continuă să stârnească interesul oamenilor.

În această serie de 6 episoade vor fi abordate subiecte fascinante precum locația mormântului lui Vlad Țepeș, circumstanțele morții poetului Mihai Eminescu, căutarea operelor de artă furate de la muzeul Brukenthal din Sibiu, sau povestea misterioasă a iahtului Ostara, pe care s-a găsit o comoară de aur a unor nobili.

Despre A+E Networks EMEA

A+E Networks EMEA se poziționează ca lider în domeniul divertismentului factual și conținutul său premiat este vizionat de milioane de oameni din Marea Britanie, țările nordice, Benelux, Germania, Italia, Spania, Europa Centrală și de Est, Orientul Mijlociu și Africa. Portofoliul companiei cuprinde branduri premium precum HISTORY, Crime+Investigation, HISTORY2, BLAZE și COSMO TV. Acestea inspiră și fascinează audiența cu francize de succes, precum „Arme Născute din Foc”, drame precum „Vikingii” și producții locale originale, dintre care se evidențiază „În Căutarea Chihlimbarului, Aurul Baltic” și „Vânătorii de Epave” avându-l în prim plan pe Ross Kemp. Poveștile produse de A+E Networks EMEA sunt atât globale, cât și locale, sunt prezentate în format liniar și digital și sunt mereu captivante. Compania are birouri în orașe precum Londra, Roma, Madrid, Varșovia, München și Johannesburg.


3 comentarii despre subiectul „„Enigmele României”, un nou serial documentar pe HISTORY Channel, prezentat de Marcel Iureș”:
Anonim

Mulțumesc de informare,HD Satelit!HISTORY CHANNEL,MEREU THE BEST!Dar CÂND ÎNCEPE ACEST CAPTIVANT SERIAL,la History Channel România?

HD Satelit România

Nu sunt specificate deocamdată data și ora exactă, ci doar luna: octombrie.

Anonim

Foarte bine! Mereu captivant.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile