vineri, 11 august 2023

Recomandări Filmbox Premium pentru luna august

Bruce Willis și Jason Statham, celebri pentru interpretările lor din filmele de acțiune ce combină suspansul cu notele de umor, sunt vedetele principale ale două pelicule difuzate de FilmBox Premium în august. Pentru cei pasionați de romantice, postul de televiziune anunță printr-un comunicat remis către HD Satelit România că propune o nouă producție din 2023.



Jason Statham, cunoscut pentru abilitățile sale marțiale, joacă în "Homefront: Orașul fără legi". Alături de el regăsim nume de calibru din industria cinematografică precum James Franco, Kate Bosworth și Winona Ryder. Scenariul a fost creat de renumitul Sylvester Stallone, care, deși este implicat în multe producții ca scenarist, regizor sau producător, alege să nu apară în acest film. Povestea urmărește viața unui fost agent care, după un șir de evenimente, decide să se mute într-un orășel mic alături de fiica sa. Aici, el se confruntă cu probleme legate de traficanții locali. Se pare că Stallone inițial scrisese scenariul ca o continuare a seriei "Rambo", dar ulterior l-a lăsat deoparte până când Statham a propus să realizeze filmul împreună. "Homefront: Orașul fără legi" va fi transmis pe FilmBox Premium vineri, 11 august, de la ora 21:00.

În "Detective Knight: Rogue", Bruce Willis interpretează un detectiv din Los Angeles care își urmărește partenerul rănit în urma unui jaf pus la cale de o bandă de răufăcători. Pe parcursul filmului, trecutul lui Knight este dezvăluit, dar el reușește să-și confrunte demonii săi interiori. Edward Drake, care a regizat și scris scenariul trilogiei "Detective Knight", laudă colaborarea cu Willis, menționând profesionalismul și reputația actorului. "Detective Knight: Rogue" va fi difuzat pe FilmBox Premium vineri, 25 august, de la ora 21:00.

"O iubire adevărată" ("One True Loves") este un film romantic care spune povestea unei femei care trebuie să aleagă între fostul soț, pe care îl credea decedat, și logodnicul actual. Protagonista, interpretată de Phillipa Soo, cunoscută mai ales pentru rolul din musical-ul "Hamilton", este pusă în fața unei decizii dificile legate de relațiile ei trecute și prezente. Pelicula se bazează pe cartea scrisă de Taylor Jenkins Reid și va fi prezentată pe FilmBox Premium sâmbătă, 26 august, ora 21:00.


Niciun comentariu despre subiectul „Recomandări Filmbox Premium pentru luna august”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile