joi, 9 mai 2024

Filmbox+ nu va mai fi disponibil în România pentru abonare directă, ci doar prin intermediul furnizorilor de telecomunicații, internet și tv

Recent, abonații FilmBox+ au fost informați printr-un email despre modificări semnificative ale modului în care acest serviciu de streaming va fi disponibil în viitor. Schimbările, care intră în vigoare de la sfârșitul lunii mai 2024, nu sunt o simplă ajustare de preț sau o nouă ofertă, ci o transformare completă a modelului de acces la conținutul FilmBox+. 

Mesajul remis abonaților FilmBox+ ne-a fost trimis de către Emil din comunitatea de Facebook a HD Satelit - Fotografie realizată de HD Satelit


Deconectarea cardurilor de plată - Ce Înseamnă?

Prima schimbare majoră este deconectarea cardurilor de plată din sistemul de colectare a FilmBox+, începând cu 30 aprilie. Acest pas indică faptul că abonamentele existente nu vor putea fi reînnoite. Practic, abonații actuali vor putea utiliza serviciul până la finalul abonamentului preplătit, care pentru majoritatea se va încheia pe 30 mai 2024.

FilmBox+ își îndreaptă atenția către parteneriate cu operatorii

Mai important, FilmBox+ va înceta să ofere servicii direct clienților săi, începând de la sfârșitul lunii mai, mutându-se exclusiv către un model de distribuție prin intermediari (furnizori de telecomunicații, internet și TV). Această mișcare poate fi reflecția unei tendințe în industria media, unde companiile caută să minimizeze costurile și complexitatea gestionării directe a clienților, preferând să colaboreze cu parteneri care au deja infrastructura și baza de clienți.

În mesaj se mai precizează că televiziunile live a Filmbox+, precum și o bibliotecă extinsă de filme și seriale la cerere sunt deja disponibile în aplicația Focus Sat. Această aplicație permite utilizatorilor să urmărească conținut premium fără reclame pe diverse dispozitive, oferind un trial gratuit de 7 zile.

În finalul mesajului, Filmbox+ face promisiunea de a dezvolta accesibilitatea și disponibilitatea serviciului la mai mulți operatori.

Nu există momentan informații dacă modelul de disponibilitate exclusiv prin furnizori se va aplica pentru Filmbox+ la nivel internațional sau este doar o strategie pentru România, dar vă vom informa în cazul în care platforma de streaming va remite către HD Satelit un comunicat cu mai multe detalii.

Mesajul complet este disponibil mai jos:

"Încetarea serviciului de colectare a taxei de abonament FilmBox+

Conform modificării modelului de abonament al serviciului FilmBox+ și a rezilierii transmise privind contractul de servicii, dorim să vă informăm că începând cu 30 aprilie va avea loc o deconectare a cardurilor de plată de la sistemul de colectare. Acest lucru va echivala cu faptul că nu vă puteți reînnoi abonamentul FilmBox+. În același timp, dorim să vă asigurăm că utilizatorii vor avea acces la serviciu până cel târziu la 30 mai 2024, conform abonamentului lor preplătit.

După cum a fost anunțat, începând cu 31 mai, vom înceta să oferim servicii clienților direcți, iar serviciul FilmBox+ va fi accesibil doar prin intermediul furnizorilor de telecomunicații, internet și TV.

De asemenea, dorim să vă informăm că canalele live FilmBox și o bibliotecă extinsă de filme și seriale FilmBox la cerere sunt disponibile în prezent în aplicația Focus Sat.

Cu Focus Sat App poți urmări cele mai populare canale TV în direct sau reda pe orice dispozitiv inteligent (telefon, tabletă, PC, smart TV). În plus, aveți acces la o bibliotecă vastă de filme, seriale, documentare și conținut pentru copii, care oferă o experiență video premium, fără reclame, pe care o puteți controla în întregime vizionându-l oricând doriți. Puteți testa aplicația Focus Sat timp de 7 zile gratuit aici.

Lucrăm pentru a dezvolta accesibilitatea și disponibilitatea serviciului la alți operatori. Despre orice modificare veți putea afla informații pe www.filmbox.com.

Vă mulțumim că sunteți alături de noi!"


3 comentarii despre subiectul „Filmbox+ nu va mai fi disponibil în România pentru abonare directă, ci doar prin intermediul furnizorilor de telecomunicații, internet și tv”:
Anonim

Interesanta trecere la operatori ...exact ca și Showtime la Digi/RCS RDS. Pachet separat și aia e...la fel și cu "strimingul"...poate totuși și o varianta cu televiziunile nordice

CH+

Modelul de disponibilitate a FilmBox+ exclusiv prin operatori e la nivel internațional. Am aflat că și în Polonia se va face același lucru.

Cipanu

Sunt curios daca Digi a făcut loc în ultima modificare, cea cu SkyShowtime, si la canalele FilmBox ... Cerute prin comentarii demult

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile