joi, 31 august 2023

Serialul "CSI: Vegas", în premieră la AXN din 4 septembrie 2023

Serialul "CSI: Vegas", continuarea fenomenului global cunoscut sub numele de CSI: Crime și Investigații (sau CSI: Crime Scene Investigation), este programat să aibă premiera în România pe data de 4 septembrie 2023. Acesta va fi transmis pe canalul de televiziune AXN în fiecare luni seară, începând cu ora 21:00, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.


Serialul "CSI: Vegas" - Imagine remisă în comunicat de către AXN România pentru publicare pe HD Satelit

William Petersen și Jorja Fox, ambii cunoscuți pentru rolurile lor în serialul original CSI: Crime și Investigații, revin în personajele care i-au făcut celebri, și anume Gil Grissom și Sara Sidle. Distribuția de excepție este întregită de actori de renume precum Paula Newsome, Matt Lauria, Mandeep Dhillon și Mel Rodrigues, care vor juca personajele principale în această nouă producție.

Noua serie televizată se concentrează asupra unei povești pline de suspans care implică echipa de criminaliști din Las Vegas. Această echipă va trebui să prevină un potențial dezastru; mai exact, eliberarea celor mai periculoși criminali încarcerați în închisorile din Las Vegas. Un nou grup de investigatori, coordonat de Maxine Roby (interpretată de Paula Newsome), o criminalistă excepțională și o femeie puternică, se alătură forțelor cu vechii colegi, Gil Grissom (interpretat de William Petersen) și Sara Sidle (interpretată de Jorja Fox). Împreună, ei trebuie să își folosească expertiza și intuiția pentru a opri această amenințare iminentă.

CSI: Vegas oferă o reprezentare meticuloasă și autentică a personajelor sale, care sunt implicate în investigații complexe. Detectivii Gil Grissom, Sara Sidle și Maxine Roby sunt chemați să își pună în aplicare competențele și intuiția pentru a rezolva cazuri criminalistice de mare complexitate. O serie de noi aventuri îi așteaptă pe Grissom și Sara, mai ales după ce Grissom se întoarce în Las Vegas. Dinamicile dintre personaje, care variază de la prietenie la iubire și rivalitate, evoluează într-un mod captivant pe parcursul primului sezon al acestei noi serii.

Jerry Bruckheimer, producătorul executiv al serialului, a menționat entuziasmul său privind reluarea francizei CSI, care a debutat inițial în Las Vegas acum mai bine de două decenii. Această nouă producție face reîntoarcerea și mai specială, potrivit lui. CSI: Vegas este proiectat ca o extensie a serialului original CSI: Crime și Investigații, care a fost unul dintre cele mai vizionate programe de televiziune din întreaga lume între anii 2006 și 2016. Acesta a câștigat 68 de premii și a primit 127 de nominalizări, inclusiv 6 premii Emmy pentru diverse categorii precum Cea mai bună imagine, Cel mai bun sunet și Cea mai bună cinematografie.

Producția este realizată de CBS Studios și are ca producător executiv pe Jason Tracey, cunoscut pentru munca sa la Elementary-Sherlock Holmes și Dr. Watson. Alături de el în echipa de producție se numără și Jerry Bruckheimer, creatorul notabil al filmelor Pirații din Caraibe și Top Gun, ambele câștigătoare ale premiului Oscar. Echipa de producție include și alte nume importante din industria cinematografică americană, cum ar fi Jonathan Littman, cunoscut pentru Lucifer, Anthony Zuiker, responsabil pentru CSI Miami și CSI New York, și Uta Briesewitz, un director de imagine premiat cu Emmy.

Despre AXN România

Canalul de televiziune AXN se adresează publicului român și oferă o gamă variată de filme și seriale, inclusiv un conținut dinamic ce cuprinde un mix perfect de acțiune, intrigi și personaje bine conturate. Producțiile originale ale AXN, precum Absența, Carter, Polițiști fără frontiere și Hannibal, alături de cele mai noi sezoane ale unor seriale americane de succes precum Doctorul cel bun, Blacklist și NCIS, sunt foarte apreciate de publicul român. Mai multe informații despre AXN sunt disponibile pe site-ul www.axn.ro.


4 comentarii despre subiectul „Serialul "CSI: Vegas", în premieră la AXN din 4 septembrie 2023”:
Anonim

seriale SF ( ex seria Star Trek , Stargate , etc ) , Fantasy ( ex Merlin 2008 , Legenda căutătorului 2008 , etc ) , Horror ( ex Ash împotriva răului 2015 , Un vârcolac adolescent 2011 , etc ) , pe cand din nou ca vad cau disparut genu acesta de seriale care le dadea mai demult pe vremuri la AXN 1 , Black ( scific ) , Spin , etc . VREAU SI ASTFEL DE SERIALE ( le vreau inapoi la tv ) MIE DOR DE IELE , va rog frumos sa bagati din nou ( daca se poate si in hd , nui obligatoriu ie ok si in sd decat de loc ) .

Cristian

Anonim, astfel de seriale pe care le menționezi, chiar dacă sunt foarte bune, sunt și foarte vechi, deci nu se încadrează în stilul AXN de a difuza seriale mai noi. Poate daca vor lansa un canal gen AXN Clasic, acolo ar fi locul acestor seriale vechi...

Cristian

În plus, mare parte dintre serialele acestea vechi le găsești pe platforme de streaming, Netflix, SkyShowtime, HBO Max, Disney Plus etc, subtitrate in romana, la calitate HD și frumos ordonate pe sezoane. Îți trebuie doar un televizor (sau tableta ori telefon) care are aceste aplicații, internet și abonamente la aceste servicii de streaming și le vezi când ai chef, fara reclame. AXN nu cred că va mai redifuza aceste seriale, ci doar pe aceste platforme și aplicații de streaming le mai găsești.

Anonim

ok , multumesc Cristian pentru raspuns info etc .

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile