joi, 31 august 2023

Serialele "Lupul" și "Twisted Metal", printre noutățile lunii septembrie la HBO MAX

În septembrie, HBO Max își îmbogățește portofoliul cu o serie de noi titluri, personalități marcante și nume consacrate. Platforma oferă o varietate de opțiuni pentru toate gusturile, de la documentare și filme până la seriale și animații, potrivite pentru publicul de toate vârstele, anunță Warner Bros. Discovery România printr-un comunicat remis către HD Satelit.


Logo HBO MAX - Imagine remisă în comunicat de către Warner Bros. Discovery România pentru uz editorial pe HD Satelit

Documentare


Unul dintre documentarele de top este "Kim vs. Kanye: Divorțul", care va fi lansat pe 19 septembrie. Acesta oferă o analiză detaliată a divorțului dintre Kim Kardashian și Kanye West, oferind informații din partea avocaților și a prietenilor apropiati ai cuplului. Documentarul prezintă ambele puncte de vedere și explorează motivațiile din spatele deciziilor lor.

Un alt documentar interesant care va fi disponibil din 13 septembrie este unul care abordează misterul din jurul morților rapperilor Biggie și Tupac. Cu ajutorul unor interviuri exclusive și a unor informații nevăzute anterior, documentarul încearcă să ofere răspunsuri de la persoanele direct implicate în caz.

"Donyale Luna: Supermodel" va fi lansat pe 14 septembrie și se concentrează pe viața și cariera modelului și actriței Donyale Luna. Ea a fost una dintre primele modele de culoare care a apărut pe copertele revistelor Vogue și Harper’s Bazaar în Europa în anii 1960.

Pe 2 septembrie, va fi lansat documentarul "Natalia Grace: Un caz neobișnuit", care încearcă să dezlege misterul: este Natalia Barnett o copilă suferindă de nanism sau un adult periculos care pretinde că este copil?

Filme


În categoria filmelor, pe 8 septembrie, Dom Toretto, personaj interpretat de Vin Diesel, revine în al nouălea film din seria "Furios și iute". 

În "Nobody: Erou de serviciu", Bob Odenkirk joacă rolul unui bărbat subestimat care se încurcă cu mafia rusă; filmul va fi disponibil pe 15 septembrie. 

"Un bărbat pe nume Otto", cu Tom Hanks în rolul principal, explorează temele vieții și pierderii și va fi lansat pe 24 septembrie. 

Alte titluri notabile care vor fi adăugate în septembrie includ "Bărbați în negru 1-3", "Codul lui Da Vinci" și "Inferno", printre altele.

Seriale


Serialul "Maxine" se va concentra pe cazul asistentei școlare Maxine Carr și al logodnicului ei, Ian Huntley. Serialul va fi disponibil pe 3 septembrie. 

Serialul "Twisted Metal" este o comedie plină de acțiune ce se bazează pe conceptul original creat de Rhett Reese și Paul Wenick. Scenariul este scris de Michael Jonathan Smith și povestește aventura unui străin care i se oferă oportunitatea unei vieți mai bune. Condiția pentru aceasta este ca el să transporte cu succes un pachet misterios printr-o lume postapocaliptică. Difuzarea serialului va începe pe platforma HBO Max începând cu data de 6 septembrie.

"Monmouthshire" și "Lupul" sunt alte seriale ce urmează să fie lansate.

Pentru Copii


Pentru publicul mai tânăr, "Năstrușnicul motan Maurice" va fi lansat pe 3 septembrie și prezintă aventurile unui motan escroc. 

"Wallace și Gromit: Blestemul iepurelui" explorează sabotarea grădinilor dintr-un sat, iar "Trolii descoperă lumea" îi urmărește pe Poppy și Branch în încercarea lor de a reuni șase triburi diferite de troli.


Niciun comentariu despre subiectul „Serialele "Lupul" și "Twisted Metal", printre noutățile lunii septembrie la HBO MAX”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile