sâmbătă, 2 septembrie 2023

Romantic FM, eliminat din grila Digi cablu. Postul de radio devine Romantic Premium în mediul online

Începând din 1 septembrie 2023, postul de radio Romantic FM a fost eliminat din grila Digi Tv (RCS RDS) la solicitarea radiodifuzorului. În grila digitală de cablu, postul de radio se afla pe poziția 1017 (adică penultima din lista de radiouri). Operatorul a renumerotat astfel, în ordinea oficială a grilei de cablu, ultimul post de radio din grila (Radio Maria) cu poziția anterioară a Romantic FM.

Romantic FM pe Digi cablu, înainte ca postul de radio să fie eliminat din grilă (fotografie realizată de HD Satelit România). Romantic FM a fost introdus în grila Digi acum 2 ani (detalii AICI).

Digi TV transmite în grilă mai multe posturi de radio, printre care Radio Guerilla, Radio Impuls, Radio Maria, Radio România Actualități, Radio Sport Total, Radio ZU, Realitatea FM, Digi 24 FM, Digi FM, Europa FM, Dance FM, Kiss FM, Smart FM, Ercis FM, PRO FM și Virgin Radio.

Primul post de radio din România ce devine contracost în mediul online

Începând cu data de 1 septembrie 2023, postul de radio Romantic FM s-a transformat în Romantic PREMIUM în mediul online. Persoanele interesate să se bucure de experiența oferită de hashtag-ul #MuzicăNuZgomot în mediul virtual vor avea această opțiune disponibilă exclusiv printr-un abonament. Costul abonamentului este de 1 Euro pe lună și oferă acces la serviciul Romantic PREMIUM, dar fără reclame publicitare. Adresa web la care Romantic PREMIUM poate fi accesat este https://premium.romanticfm.ro. Este necesară crearea unui cont. Versiunea cu publicitate a postului de radio poate fi ascultată în continuare gratuit în FM (de exemplu, în București pe frecvența 101,9 FM, În Iași pe frecvența 98,6 FM sau la Bacău pe frecvența 98 FM).

Decizia de a deveni un post de radio premium în mediul online poate determina retragerea Romantic FM și din grilele altor operatori de televiziune cu plată și/sau de aplicații de streaming.

Lansat in anul 1994, postul de radio difuzează în special muzica de dragoste mai veche (inclusiv șlagăre românești și chiar și melodii internaționale din genul muzical latino), din anii 1960-2000, fiind deținut de către trustul Intact/


4 comentarii despre subiectul „Romantic FM, eliminat din grila Digi cablu. Postul de radio devine Romantic Premium în mediul online”:
Anonim

Nu ma asteptam ca un post de radio sa devina premium pe online in Romania...

Anonim

Sper ca să adauge Magic FM sau RFI Romania în loc. Magic FM se aseamănă puțin la muzica difuzată și RFI Romania ar fi bun pentru că are știri și emisiuni informative plus muzică franceză și românească diferită față de alte posturi.

Anonim

Personal urmăresc aceste posturi de radio numai când sunt în mașină. Așa că modificările din grila radio a lui Digi nu mă afectează. Radio Romantic face o încercare de a ieși pe plus cum se spune.

Rares Dranca

Când va întra pe Digi, Național FM, Favorit FM, Itsy Bitsy, Gold FM, Magic FM, Rock FM, Radio România Cultural și Radio România Muzical? În plus, nu vor difuza și canalele maghiare din toată țara? Vor fi libere?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile