joi, 12 octombrie 2023

Recomandări AMC, Filmcafe, TV Paprika, CBS Reality, Minimax și JimJam - noiembrie 2023

În plină toamnă, AMC Networks invită telespectatorii să descopere povești captivante. În această perioadă a anului, ce poate fi mai plăcut decât să stai în casă și să te bucuri de ceva de calitate la televizor? Deoarece este luna Halloween, AMC Networks a pregătit o selecție specială de premiere menită să ofere distracție de calitate. Mai jos regăsiți recomandări din programele lunii noiembrie 2023 de la mai multe televiziuni, remise în comunicate diverse pentru publicare pe HD Satelit România.

AMC RO oferă recomandări din programul lunii noiembrie 2023:


"Fear the Walking Dead"– Sezonul 8B Data ultimului episod: 20 noiembrie Difuzare: În fiecare luni de la 04:00/22:00 Actori principali: Lennie James, Kim Dickens, Colman Domingo, Danay Garcia, Austin Amelio, Christine Evangelista, Karen David, Jenna Elfman, Rubén Blades Descriere: Cel de-al optulea sezon al seriei "Fear" reia povestea de la sfârșitul sezonului 7. Morgan (interpretat de Lennie James) și Madison (interpretată de Kim Dickens) nu reușesc să o salveze pe Mo de la PADRE așa cum plănuiseră. Morgan, Madison și restul echipei aduse pe insulă se află acum sub controlul dictatorial al PADRE. Cu personajele principale abătute și fără speranță, misiunea de a readuce încrederea într-o lume mai bună cade pe umerii persoanei pe care Morgan și Madison au încercat să o salveze inițial – Mo, fiica lui Morgan. Iubitorii de seriale de groază trebuie să urmărească ultimele episoade din "Fear The Walking Dead". Într-un final încărcat de suspans, spectatorii vor fi captivați să afle cine va triumfa în această confruntare.

Fear the Walking Dead - Sezonul final - Imagine remisă în comunicat pentur uz editorial pe HD Satelit România

"Killing Eve"– Sezonul 4 Difuzare: În fiecare luni de la 22:45 (în 20 noiembrie la 23:40) Actori principali: Jodie Comer, Sandra Oh, Kim Bodnia, Cottin Camille Descriere: Urmărind desfășurarea emoțională a sezonului trei, Eve, Villanelle și Carolyn se regăsesc în situații diferite. După confruntarea dintre Eve și Villanelle de pe pod, Eve dorește răzbunare, în timp ce Villanelle caută să demonstreze că nu este un monstru în cadrul unei noi comunități. Carolyn, după ce l-a eliminat pe Paul, își dorește să îi identifice pe Cei 12 și pe persoana responsabilă pentru asasinarea lui Kenny. Acest sezon este focalizat pe trăirile celor trei femei extraordinare, mânați de pasiune, dorința de răzbunare și obsesie, povestind evoluția lor spre un deznodământ imprevizibil și impresionant. Din 23 octombrie, AMC va difuza și al patrulea sezon din "Killing Eve", un serial care nu trebuie ratat.

Recomandări pentru alte filme în noiembrie 2023:

"Solo"(1996) - 11 noiembrie, ora 22:00
"Ultima bătălie"(1994) - 13 noiembrie, ora 20:00
"Memoriile unei Gheișe"(2005) - 16 noiembrie, ora 19:05
"Misiune de recuperare"(2005) - 18 noiembrie, ora 22:00
"Bărbați în negru 3"(2012) - 20 noiembrie, ora 20:00
"Taxi"(1998) - 21 noiembrie, ora 20:20
"Ultima aventură"(1993) - 22 noiembrie, ora 20:00
"Instinct primar 2"(2006) - 24 noiembrie, ora 22:00
"Total Recall" (2012) - 27 noiembrie, ora 20:30
"Taxi 2(2000) - 28 noiembrie, ora 20:20.

Filmcafé Romania propune următoarele recomandări din programul lunii noiembrie 2023

"Regele Scorpion: Războinicul" (2008) va fi difuzat în data de 8 noiembrie 2023, la ora 20:30.
"Regele Scorpion 3: Răscumpărarea" (2012) poate fi vizionat pe 15 noiembrie 2023, la ora 20:30.
"Regele Scorpion: Lupta pentru putere" (2015) este programat pentru 22 noiembrie 2023, la ora 20:30.
"The Scorpion King: Book of Souls" (2018) va rula pe 29 noiembrie 2023, începând cu ora 20:30.
"Altitudine" (2017) va putea fi urmărit în data de 12 noiembrie 2023, începând cu ora 20:20.
"Numărătoare inversă" (1997) va fi difuzat pe 19 noiembrie 2023, de la ora 20:05.
"Conspiratie la Praga" (1995) este programat pentru 26 noiembrie 2023, începând cu ora 22:00.
"Ostaticul" (2005) este recomandat pentru 18 noiembrie 2023, la ora 20:00.
"Babylon A.D." (2008) va rula pe 25 noiembrie 2023, începând cu ora 20:05.
"Inferno" (2016) va putea fi vizionat pe 27 noiembrie 2023, de la ora 20:00.
"Din adâncuri" (2016) este programat pentru 28 noiembrie 2023, la ora 20:25.
"Omul cu pumni de fier 2" (2015) va fi difuzat pe 28 noiembrie 2023, începând cu ora 22:00.


Pentru luna noiembrie 2023, Tv Paprika anunță premiere de emisiuni culinare.


Premiera sezonului al doilea al emsiunii "Mary - Rețete de zi cu zi" ("Mary Makes it Easy S2"), care are 25 episoade de cate 30 minute fiecare, este anunțată pentru data de 6 Noiembrie, la ora 23:05. În emisiunea sa, Mary Berg oferă o serie de recomandări, tehnici și rețete care răspund la dificultățile întâmpinate în gătitul zilnic. Telespectatorii vor beneficia, de exemplu, de sugestii despre cum să valorifice resturile alimentare din frigider sau cum să aducă un plus de savoare preparatelor simple și rapide pe bază de pui. Soluțiile oferite de Mary au ca finalitate creșterea încrederii telespectatorilor în abilitățile lor culinare.

Nouă serie a emisiunii "Jamie: Bucate mediteraneene" ("Jamie Cooks The Mediterranean") este anunțată pentru data de 7 noiembrie, la ora 21:00. Seria are 4 episoade de cate 60 minute fiecare. În contextul acestei serii, Jamie face o călătorie prin patru țări: Grecia, Tunisia, Spania și Franța. În fiecare dintre aceste destinații, telespectatorii au ocazia să descopere diverse mâncăruri, culturi culinare, povești variate și persoane cu caractere distincte. În fiecare episod, Jamie gătește două preparate delicioase, în locuri pitorești, având ca scop inspirarea telespectatorilor să experimenteze aceste arome mediteraneene în propriile lor bucătării.

Recomandare CBS Reality


Pe parcursul săptămânii, începând cu data de 20 noiembrie și până pe 6 decembrie, la ora 21:00, CBS REALITY ROMANIA prezintă "Supraviețuitorii". Această serie explorează evenimente care au dominat titlurile de știri internaționale pentru săptămâni, luni sau chiar ani de zile. Emisiunea relatează aceste evenimente din perspectiva unor supraviețuitori remarcabili care au demonstrat inteligență și un instinct uman puternic pentru a trece prin aceste încercări. În fiecare episod, care durează o oră, sunt prezentate interviuri cu diferiți supraviețuitori ai aceluiași eveniment. Acești indivizi își împărtășesc poveștile de supraviețuire, de la momentele de calm de dinainte până la momentul dezastrului și ulterior, triumful lor în fața adversității. Relatările lor sunt mărturii intime și emoționante ale unor experiențe - uneori scurte, de doar câteva ore - care le-au marcat și modificat cursul vieții lor.

Logo Minimax - Imagine remisă în comunicat pentru uz editorial pe HD Satelit România

Recomandări Minimax


Noul serial de animație "Agentul 203" are premiera pe 25 noiembrie 2023 și va fi difuzat zilnic de la ora 22:00.  Imaginați-vă uimirea lui Zoe Stranek când descoperă că tatăl său nu a servit cafele la Starbucks, ci a fost de fapt un agent secret dedicat protejării planetei de invazii extraterestre. Când Ulav, fostul coleg de muncă și un extraterestru amuzant și neobișnuit, îi dezvăluie aceste informații, Zoe hotărăște să îi urmeze tatălui său pe această cale. Alături de Ulav și de cei mai buni prieteni ai săi, Quigley și Rock, Zoe devine apărătoarea planetei noastre în fața maleficului General Gore, liderul extratereștrilor răufăcători, în speranța de a descoperi ce i s-a întâmplat tatălui său. Tatăl lui ar putea fi încă în viață? 

Alte recomandări zilnice includ producțiile "Curios George", "Zoro - The Chronicles", "Lexi & Lottie: Trusty Twin Detectives", "Dawn of the Croods", "Inspector Gadget", diverse animații "Barbie" si altele.


JimJam - Imagine remisă în comunicat pentru uz editorial pe HD Satelit România

Recomandări JimJam


Serialul "DOODLEBOO" este un format interactiv, scurt, care dă ocazia copiilor să ghicească ce se va desena. În acest context, apare și cunoscutul personaj "Corbul Calamităților" din "Eroii Orașului", care este introdus pentru a stimula gândirea tinerilor privitori.

"OKIDO" este un serial destinat grădiniței și prezintă aventurile unui monstru albastru numit Messy. Ori de câte ori Messy se întreabă ceva, se îndreaptă către OKIDO, locul unde trăiesc prietenii săi umani, Zoe și Felix. Pentru a obține răspunsuri, cei trei apelează la experții științifici Zim, Zam și Zoom. Subiectele tratate variază, de la originea rocilor lunare până la motivele pentru care oamenii pot să-și piardă vocea.

În perioada noiembrie - decembrie 2023, publicul este invitat să descopere mai multe despre "BING" și prietenii lui. Aceasta recomandare este însoțită de videoclipuri educative și de o campanie puternică de promovare on-air. 

Există, de asemenea, un bloc tematic educativ în care "CONNI" este prezentat. Serialul descrie viața cotidiană a unei fetițe de cinci ani din grădiniță, iar prin intermediul episoadelor, copiii pot învăța diverse lucruri, de la pregătirea unei prăjituri până la adoptarea unui pisoi.

Un alt personaj, Dot, este o fetiță de 8 ani, cu abilități tehnologice deosebite. Ea se aventurează în multe escapade, în care rezolvă diverse probleme, râzând și învățând din greșelile sale.

Există și un bloc tematic axat pe vehicule, în care se evidențiază "EROII ORAȘULUI". "Roary - Bolidul de Curse" este difuzat zilnic de la 20:15. Copiii sunt invitați să se alăture personajelor colorate, iubitoare de viteză, în aventurile lor. Roary, bolidul principal, adesea intră în bucluc, dar are ocazia să învețe despre prietenie, curaj și decizie corectă. El se bazează frecvent pe ajutorul lui Big Chris, un mecanic auto, în momentele dificile. "EROII ORAȘULUI" prezintă aventurile unei mașini de poliție numite Paulie și a unei mașini de pompieri, Fiona. Ele ajută cetățenii orașului să depășească diverse probleme, evidențiind că oricine poate fi un erou.

În final este prezentată "RICKY ZOOM", o bicicletă roșie de salvare. Ricky își împarte timpul cu prietenii săi Loop, Scootio și DJ, făcând curse și cascadorii. Toate aventurile lor se petrec în Wheelford, un oraș conceput special pentru biciclete.


5 comentarii despre subiectul „Recomandări AMC, Filmcafe, TV Paprika, CBS Reality, Minimax și JimJam - noiembrie 2023”:
Paul

Aștept cu nerăbdare să văd sezonul final din Fear the Walking Dead. Este impresionant cum această serie continuă să ofere povești captivante chiar și după atâtea sezoane.

Anonim

Pe mine m-a surprins recomandarea de la Filmcafé cu Regele Scorpion. Nu știam că au atât de multe sequel-uri. Mă întreb dacă sunt la fel de bune ca originalul.

Alexandra E.

Eu am fost mereu o fană Barbie. Este minunat că Minimax continuă să difuzeze animații cu ea. Îmi aduce aminte de copilăria mea. Poate in viitor vor difuza si noul film de cinema Barbie.

Anonim

Cine se uită la Fear the Walking Dead la ora 4: dimineața? Mi se pare o alegere ciudată de programare.

Paul

Anonimule, e transmis si de la ora 22:00

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile