joi, 12 octombrie 2023

Platforma protvplus.ro, redirecționată către protv.ro. Websiteul televiziunii are un nou design și noi funcționalități

Websiteul Pro Tv a fost recent reînnoit cu un nou design. În plus, materialele video de pe platforma protvplus.ro au fost integrate în cadrul protv.ro.


Adresa website-ului televiziunii Pto Tv - Fotografie realizată în bara browser-ului web de către HD Satelit România 

Împreună cu aceste funcții care pun accentul pe materialele video, utilizatorii vor observa o adaptabilitate sporită a designului paginilor pentru diferitele ecrane, fie că e vorba de desktop, tabletă sau dispozitiv mobil.

Player-ul video, optimizat pentru a furniza o calitate superioară a conținutului, împreună cu o prezentare mai prietenoasă a articolelor, care vin cu texte mai lizibile, oferă celor care navighează pe site o experiență vizuală îmbunătățită.

Un aspect nou adus de această actualizare este capacitatea vizitatorilor de a-și crea un cont personal, prin intermediul căruia pot viziona episoade din emisiunile lor preferate în calitate HD. De asemenea, pot adăuga emisiuni la secțiunea de favorite și vor primi notificări automate atunci când sunt disponibile actualizări legate de aceste show-uri.

Mai mult, site-ul continuă să ofere o prezentare detaliată a tuturor emisiunilor și serialelor difuzate de PRO TV, doar că acum prezentarea este structurată într-un mod mai intuitiv și user-friendly. Grila TV pentru canalele asociate, precum PRO TV, ACASĂ, ACASĂ GOLD, PRO CINEMA și PRO ARENA, rămâne la fel de accesibilă.

Andrei Bereandă, Șeful Departamentului Digital al PRO TV, a afirmat că fuziunea celor două platforme de conținut subliniază direcția strategică de dezvoltare. Noul protv.ro, având un conținut diversificat și funcționalități inovatoare, reflectă dorința companiei PRO TV de a se focaliza pe conținut video premium.


6 comentarii despre subiectul „Platforma protvplus.ro, redirecționată către protv.ro. Websiteul televiziunii are un nou design și noi funcționalități”:
Anonim

Pacat ca nu mai trasmit canalale lor live gratis cum faceau inainte, mi se pare cea mai mare greseala, atrageau vizitatori gramada pe site!!!

Alex2000

Sunt transmise, dar contra cost, pe Pro Tv Plus. Ei vor sa monetizeze transmisia probabil. Poate vor reveni in viitor la cum era inainte, si eu intram zilnic pe websiteul lor pentru canalele lor online.

Anonim

Mie îmi place faptul că au integrat protvplus.ro în protv.ro. Mă deranja să navighez între două site-uri separate. Îmi pare bine că s-au gândit și la adaptabilitate. N-am testat încă pe tabletă. Sper să fie ok.

Anonim

Se pare că se îndreaptă spre o strategie mai digitală și axată pe video. E clar că PRO TV încearcă să se reinventeze în mediul digital. Să sperăm că nu vor introduce prea multe reclame. Uneori mă deranjează când vreau să văd un video și am de așteptat o reclamă lungă.

Anonim

Eu aș fi preferat să rămână site-urile separate. Acum totul pare un pic aglomerat, chiar daca designul e mai simplu. Sunt curios cum se va comporta site-ul în perioade cu trafic mare, gen când sunt premii mari la X Factor sau Vocea României. Poate cand erau doua siteuri diferite era impartita încărcarea serverelor , nu?

Anonim

Îmi place că au un design mai user-friendly acum.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile