marți, 17 octombrie 2023

Recomandările televiziunii HISTORY Channel pentru luna noiembrie

Televiziunea HISTORY Channel anunță printr-un comunicat remis către HD Stelit Romania că, în cadrul emisiunilor sale din noiembrie, telespectatorii vor putea urmări căutarea „Navelor fantomă” din „Cimitirul Atlanticului de Nord”. În plus, aceștia vor avea șansa de a descoperi poveștile a trei dintre cei mai reprezentativi, influenți și remarcabili lideri ai istoriei antice prin mini-seria „Imperii antice”. De asemenea, telespectatorii vor putea explora alături de actorul William Shatner unele dintre cele mai intrigante și neobișnuite enigme ale planetei în noile episoade ale serialului „Inexplicabil”. În sfârșit, se va prezenta modul în care anumiți indivizi își asigură traiul prin resursele oferite de natură pentru a-și alimenta familiile, în cel de-al 12-lea sezon al serialului „Muntenii”.


În luna noiembrie, la HISTORY Channel, se va difuza serialul documentar denumit "Nave fantomă". Sub titlul original "Ghost Ships", cu o durată de 4 episoade a câte 60 de minute fiecare, premiera va avea loc joi, 2 noiembrie, începând cu ora 21:00. Un trailer al acestei producții este disponibil la adresa: https://youtu.be/5-dyJM0Vf2o. Serialul explorează adâncurile mării, unde există numeroase epave misterioase situate în "Cimitirul Atlanticului de Nord". Acest documentar urmărește aventurile scafandrului profesionist Tony Sampson, cunoscut din "Blestemul Insulei Oak", împreună cu echipa sa. În această călătorie, ei colaborează cu specialiști, arheologi și vânători de comori pentru a înfrunta curenții schimbători și pentru a dezvălui secretele legendelor înfiorătoare din Noua Scoție, în încercarea de a obține răspunsuri.

În continuare, un alt serial intitulat "Imperii antice", având denumirea originală "Ancient Empires", se va difuza pe același canal. Acesta constă în 3 episoade de câte 120 de minute fiecare, având premiera programată pentru miercuri, 8 noiembrie, de la ora 21:00. Un trailer pentru acest serial poate fi vizionat la adresa: https://youtu.be/-eo5NvrDue0. Producția se concentrează pe viețile și moștenirile a trei dintre cei mai emblematici, puternici și străluciți lideri din istoria antică: Alexandru cel Mare, Iulius Cezar și Cleopatra. Acești conducători ai imperiilor grec, roman și egiptean nu doar că și-au lăsat amprenta în istorie, dar acțiunile și deciziile lor continuă să influențeze lumea chiar și astăzi. Deși numele lor sunt bine cunoscute, poveștile lor nu au fost niciodată prezentate în acest mod. Pentru a se menține la putere și a obține succesul, acești lideri trebuiau să manifeste calități unice - să fie strategici, nemiloși și fermecători. Serialul oferă o privire detaliată asupra vieților lor epice, subliniind calitățile esențiale pe care le-au avut în conducerea unui imperiu antic.

Imperii antice - Imagine remisa in comunicat de către televiziunea HISTORY Channel pentru uz editorial pe HD Satelit România

În luna noiembrie, pe HISTORY Channel, se va difuza sezonul 3 din "Inexplicabil" cu titlul original "The UnXplained with William Shatner", având episoade noi de 60 de minute fiecare. Premiera este programată pentru marți, 14 noiembrie, începând cu ora 21:00. Un trailer este disponibil la adresa web https://youtu.be/8Na_KO89NS0 . Această emisiune este creată de producătorii cunoscuților show-uri „Extratereștri Antici” și „Blestemul Insulei Oak”. Prezentată de celebrul actor William Shatner, "Inexplicabil" se avântă în explorarea celor mai atrăgătoare, bizarde și neexplicate mistere ale lumii. Având contribuții notabile de la specialiști în știință, istorici și martori oculari, se urmărește elucidarea unor evenimente aparent imposibile. Se abordează teme precum observațiile OZN, orașele străvechi pierdute în negura timpului și viziunile indivizilor care susțin că pot prezice viitorul. Show-ul investighează, de asemenea, structuri misterioase, locații presupuse a fi malefice, creaturi neobișnuite și ritualuri neconvenționale.

Un alt serial difuzat pe HISTORY Channel este "Muntenii", ajuns la sezonul 12, cu titlul original "Mountain Men", având episoade de 60 de minute. Premiera acestui sezon va avea loc joi, 23 noiembrie, de la ora 22:00. Se prezintă povestea unor indivizi din America care trăiesc prin mijloacele oferite de natură pentru a-și alimenta familiile. Acești bărbați, numiți Muntenii, depind de aptitudini vechi, perfecționate de-a lungul a sute de ani. Serialul îi urmărește pe acești munteni, de la Munții Apalași până în Munții Stâncoși sau Alaska, în efortul lor de a face față iernii, obținând resursele necesare pentru a supraviețui în lunile cele mai reci ale anului. Acești experți, având abilități de supraviețuire în condiții grele și inospitaliere, și-au făcut drum prin sălbăticia Americii înainte de a apărea pandemia globală. Ei sunt determinați să își păstreze libertatea și modul tradițional de viață, bazându-se pe experiența, cunoștințele și determinarea lor.


7 comentarii despre subiectul „Recomandările televiziunii HISTORY Channel pentru luna noiembrie”:
Anonim

"Nave fantomă" pare a fi interesant. Am văzut trailerul și arată promițător, mai ales că îl au pe Tony Sampson. Cine mai urmărește "Blestemul Insulei Oak"?

Elena

Eu sunt curioasă de "Imperii antice". Acesta arată ca un mix fascinant între istorie și dramă. Alexandru cel Mare, Iulius Cezar și Cleopatra sunt personaje istorice fascinante. Deși am mai văzut documentare despre acești lideri, sper să aducă o perspectivă nouă sau informații inedite.

Anonim

Pentru cineva care nu a urmărit "Muntenii" din start, merită să înceapă acum? Mă bate gândul, mai ales că îmi plac emisiunile care prezintă stiluri de viață alternative.

Cristi

Anonim, preferintele personale nu se discuta. Te uiti si vezi daca iti place... Mie mi se pare destul de interesant.

Anonim

Mi-ai raspuns mie sau la celalat anonim?

Cristi

La amandoi. Imi cer scuze pentru confuzie, dar ar trebui sa puneti si voi pseudonime, sa ne intelegem mai bine...

Anonim

Pentru mine TOATE EMISIUNILE DOCUMENTARE PREZENTATE AICI SUNT CAPTIVANTE!EU mai urmăresc și "Blestemul insulei Oak",cu sezoane înregistrate pe platforma FocusSat.Să nu uităm și de premiera "Enigmele României"din 29 oct.ora 21:00 pe HISTORY CHANNEL Ro!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile