vineri, 20 octombrie 2023

Serialul românesc "Oamenii Legii" revine cu sezonul al doilea la AXN

Compania Antenna Entertainment, care deține canalele AXN din Europa Centrală și de Est, informează despre lansarea noului sezon al serialului "Oamenii Legii". Acesta reprezintă o extindere a producției locale care a avut debutul în anul precedent, precizeaza Antenna Entertainment printr-un comunicat remis către HD Satelit România.


"Oamenii legii" Sezonul 2 - Imagine remisă în comunicat pentru uz editorial pe HD Satelit România


În această toamnă, canalul AXN România va prezenta telespectatorilor al doilea sezon al "Oamenii Legii". Acest serial urmărește cazuri speciale cu care se confruntă forțele de ordine din cadrul Poliției Române în fiecare zi. Poveștile vor fi centrate pe opt polițiști cu vastă experiență, care vor răspunde la cazurile cele mai complexe, în situații unde normele legale sunt încălcate.

Debutul sezonului 2 din "Oamenii Legii" este programat pentru data de 30 octombrie și va putea fi vizionat de luni până vineri, începând cu ora 18:00, pe canalul AXN. În fiecare episod, atenția se va concentra pe rezolvarea a trei cazuri distincte, de la momentul primirii apelului de urgență la 112 și până la încheierea investigației. 

Noul sezon introduce în rândul echipei de polițiști personaje noi, cu rolul de a elucida aspecte neclare în cazurile dificile. Serialul va combina elemente de acțiune și suspans cu analize detaliate și explicații juridice, oferind și perspectiva unui cetățean obișnuit și modul în care acesta poate interveni în sprijinul unei persoane în dificultate. Probleme variate vor fi prezentate în cele 28 de episoade, oferind o experiență complexă privind soluționarea fiecărui caz în mod particular. Sezonul 2, pe lângă cazurile prezentate, va pune un accent și pe educarea publicului, furnizând informații valoroase legate de fiecare caz în parte.

Sezonul 2 al serialului s-a prezentat ca o evoluție naturală în ceea ce privește crearea de seriale originale adaptate specific pentru fiecare țară și pentru întreaga zonă a Europei Centrale și de Est. Înca de la concepția inițială, a existat dorința ca această producție să fie în strânsă legătură cu audiența română, reflectând atât prin personajele sale, locațiile unde are loc acțiunea, cât și din perspectiva situațiilor în care poliția intervine – situații recunoscute și familiare pentru publicul din România. Această legătură a motivat introducerea unei componente educative în noul sezon. Se dorește ca telespectatorii să fie informați și să poată reacționa în mod informat atunci când sunt martorii unei infracțiuni. Noul sezon subliniază poziționarea Antenna Entertainment ca fiind unul dintre cei mai influenți actori pe scena producțiilor locale și, concomitent, menține identitatea AXN ca fiind unul dintre cele mai notabile canale TV din România, având în portofoliu seriale polițiste și dramatice atât americane, cât și internaționale, după cum a menționat Eva Kis-Bocz, Directorul de Canal CEE al Antenna Entertainment.

Legătura cu partenerii de la AXN se menține și în această toamnă, având în vedere importanța prezentării aspectelor mai puțin cunoscute ale muncii zilnice a Poliției Române. Acest aspect se referă, de la recepționarea unui apel prin sistemul unic 112, până la soluționarea cazului respectiv, adică până în momentul în care persoanele care semnalează o situație de urgență se află în siguranță. Crearea acestui serial își propune să informeze în mod corect și la timp publicul cu privire la circumstanțele care pot afecta viața sau sănătatea oamenilor, precum și pacea socială, având și rolul de a promova o atitudine preventivă. Misiunile pe care le au nu sunt simple și presupun asumarea unor riscuri, riscuri pe care se angajează să le preia în fiecare clipă, deoarece binele cetățeanului este esențial pentru ei. În episoadele ce urmează, telespectatorii vor avea ocazia să descopere activitățile desfășurate de cele 4 echipe ale Poliției Române, privind protejarea drepturilor și libertăților fundamentale ale persoanelor, a proprietăților de toate tipurile și, de asemenea, lupta împotriva infracționalității, după cum a relatat Inspectorul de poliție Crina Eșanu, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei.

Este de menționat faptul că serialul "Oamenii Legii" este bazat pe formatul internațional "Karlsbridge, Police in Action", care a fost primit cu entuziasm în țări precum Cehia, Slovacia sau Germania. La nivel local, producția este realizată de Paprika Studios România, având și un parteneriat cu Poliția Română.

Trailerul video poate fi vizionat dând click AICI.

Logo AXN - Imagine remisă în comunicat pentru uz editorial pe HD Satelit România



Despre AXN

AXN reprezintă un canal TV specializat în filme și seriale, furnizând conținut dinamic pentru audiența din România, ce include un amestec de acțiune, intrigă și personaje bine conturate. Printre producțiile originale AXN se numără "Absența", "Carter", "Poliție fără frontiere", "Hannibal", alături de cele mai recente sezoane ale unor producții americane populare precum "Doctorul cel bun", "Blacklist", și "NCIS". Acestea sunt foarte apreciate de telespectatorii români. Informații suplimentare despre AXN pot fi găsite la adresa www.axn.ro.

Despre Antenna Entertainment

Antenna Entertainment este recunoscută ca una dintre principalele organizații din domeniul media și divertismentului, având operațiuni în 12 țări din Europa Centrală și de Est. Portofoliul companiei cuprinde 22 de canale TV și 2 servicii de tip on demand în diverse țări precum Ungaria, România, Polonia, Bulgaria, Republica Cehă și Slovacia, dar și în regiunea Adriaticii. La nivel regional, are aproximativ 24 de milioane de abonați. În România, portofoliul include canale precum AXN, AXN White, AXN Black și AXN Spin. Scopul principal al Antenna Entertainment este de a livra divertisment de înaltă calitate, oferind un conținut distinctiv, cu accent pe producții locale și povești care merită să fie relatate.


6 comentarii despre subiectul „Serialul românesc "Oamenii Legii" revine cu sezonul al doilea la AXN”:
Andreea

Am urmărit primul sezon. Mi-a plăcut abordarea realistă și faptul că se concentrează pe poliția din România. Dar să vedem dacă al doilea sezon va fi la fel de bun.

Anonim

Interesant e că introduc și o componentă educativă în noul sezon. Mi se pare o idee bună, mai ales în contextul în care oamenii ar trebui să știe cum să reacționeze în anumite situații. Cred că e ceva ce lipsea pe scena serialelor românești. Dar să vedem cum o să fie implementat. Mă întreb dacă personajele noi vor aduce un suflu proaspăt. Sunt curios cum vor elucida "aspectele neclare" din cazurile dificile.

Marius77

Serialul e bazat pe "Karlsbridge, Police in Action". L-ați văzut? E oare similar?

Anonim

L-am văzut! E bine primit în Cehia și Slovacia. Are o structură asemănătoare, dar bineînțeles că adaptarea pentru România vine cu particularitățile ei. Sper doar să nu cadă în capcana melodramatismului. Unele producții românești tind să exagereze cu drama.

Marius77

E un punct valid, anonim. Trailerul pare promițător. Scene intense și multă acțiune. Sper să nu dezamăgească. Dar cred că, având în vedere că lucrează și cu Poliția Română, vor încerca să mențină un echilibru realist.

Anonim

Oricum, e bine că avem producții de calitate din România. E un pas în direcția bună pentru industria noastră.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile