miercuri, 10 ianuarie 2024

HISTORY Channel România - recomandări februarie 2024

În luna februarie, pe HISTORY Channel România descoperim cum își duc viața oamenii în condiții dificile la granița Statelor Unite, în emisiunea „Muntenii: Alaska”. De asemenea, investigăm noi enigme în sezonul doi al „Triunghiul Bermudelor: În Ape Blestemate”, călătorim prin SUA în căutarea unor piese de colecție remarcabile împreună cu Rick Harrison, Corey Harrison și Austin 'Chumlee' Russell, în noua serie „Așii Amanetului cutreieră America". În plus, explorăm cele mai captivante mistere ale planetei alături de actorul William Shatner în seria „Inexplicabil”, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

"Muntenii: Alaska" - Imagine remisa in comunicat de către HISTORY Channel România pentru publicare și uz editorial pe HD Satelit

"Muntenii: Alaska" (7 episoade de 60 de minute fiecare)

Titlul original: Mountain Men: Alaska

Primul episod va fi difuzat luni, 1 februarie, începând cu ora 22:00.

"Muntenii: Alaska" este o extensie a seriei "Muntenii", axată pe indivizii suficient de îndrăzneți pentru a trăi în condițiile extreme ale ultimei frontiere a Americii - Alaska. Acest teritoriu inspiră admirație: fiind mai mare decât Texas, California și Montana combinate, aici totul este și mai periculos și mai extrem. Cu toate riscurile, un grup rar întâlnit de bărbați și femei răspunde chemării acestui pământ îndepărtat, lăsându-ne pe noi, cei din restul lumii moderne, uimiți de curajul, abilitățile și rezistența necesare pentru a supraviețui în marele nord îndepărtat al Alaskăi.


"Triunghiul Bermudelor: În Ape Blestemate" | Sezonul 2 (12 episoade de 60 de minute fiecare)

Titlul original: The Bermuda Triangle: Into Cursed Waters

Primul episod va fi difuzat luni, 2 februarie, începând cu ora 21:00.

"Triunghiul Bermudelor: În Ape Blestemate" urmărește o echipă de istorici și scafandri specializați în epavele de mare adâncime care investighează misterele Triunghiului Bermudelor, încercând să explice disparițiile misterioase a sute de nave și avioane. În fiecare episod, echipa urmărește indicii și investighează epave misterioase, în speranța de a le identifica și de a descoperi cauzele disparițiilor. În 2022, echipa a ajuns în atenția presei internaționale după descoperirea unui fragment din naveta spațială Challenger, care s-a prăbușit la scurt timp după lansare, în 1986, un dezastru petrecut în afara Triunghiului Bermudelor. Acum, ei se concentrează pe noi epave, încercând să elucideze unele dintre cele mai mari mistere ale acestor ape.


„Așii Amanetului cutreieră America | Sezonul 2

Pawn Stars Do America (16 episoade x 60 minute)

Premiera duminică, 18 februarie, de la ora 12:00

„Așii Amanetului” încep o nouă călătorie pentru a explora unele dintre cele mai interesante locuri din Statele Unite ale Americii, în căutarea descoperirilor istorice și a obiectelor de colecție rar întâlnite. Fiecare episod îi prezintă pe Rick Harrison, Corey Harrison și Austin „Chumlee” Russell de la celebra casă de amanet „Gold & Silver” din Las Vegas, interacționând cu fanii din toată țara și achiziționând obiecte de colecție unice. Din 2009, de la premiera seriei, „Așii Amanetului” i-a urmărit pe membrii familiei Harrison și pe lumea diversă a afacerilor de amanet din magazinul lor din Las Vegas. Cu peste 600 de episoade și fani în întreaga lume, seria continuă să prezinte obiecte extraordinare, iar „Așii Amanetului”, alături de o echipă de evaluatori și experți experimentați, folosesc abilitățile lor pentru a estima valoarea obiectelor, de la cele comune la cele istoric semnificative. Fanii locali vor avea ocazia să-și prezinte obiectele valoroase pentru a primi o evaluare personală și pentru a încerca să facă o afacere profitabilă cu Așii. Experți de renume ai emisiunii se alătură evaluatorilor locali pentru a oferi opinii și analize istorice, precum și pentru a contribui la testarea practică a unor artefacte.

Inexplicabil | Sezonul 4

Titlu original: The UnXplained with William Shatner (10 episoade x 60 minute)

Premiera marți, 27 februarie, de la ora 21:00

Produs de aceeași echipă care a realizat „Extratereștri Antici” și „Blestemul Insulei Oak”, „Inexplicabil”, prezentat de legendarul actor William Shatner, explorează cele mai fascinante, stranii și de neînțeles mistere ale lumii. Cu ajutorul oamenilor de știință, istoricilor și martorilor, se încearcă clarificarea unor fenomene aparent imposibile. Mii de persoane susțin că au observat OZN-uri, majoritatea acestor incidente având loc în aceleași zone. Este posibil ca navele extraterestre să viziteze în mod repetat Pământul în aceste „hub-uri” pentru OZN-uri? De-a lungul secolelor, arheologii și exploratorii au fost fascinați de orașele antice pierdute. Cum a dispărut o comunitate prosperă? Și ce pot dezvălui ruinele descoperite despre istoria umanității? De-a lungul istoriei, unii oameni au pretins că pot vedea viitorul. Acești mistici, profeți și clarvăzători au avut viziuni despre evenimente care au schimbat cursul istoriei. Dar ce au dezvăluit profețiile lor? De la structuri misterioase și locuri considerate „malefice” până la creaturi bizare și ritualuri neobișnuite, „Inexplicabil” va explora subiecte care au intrigat omenirea timp de secole. În noile episoade, se va analiza mai amănunțit conceptul călătoriilor în timp. De mii de ani, omenirea a fost captivată de ideea călătoriilor în timp. Dar dacă acestea au avut loc deja? Unii dintre cei mai eminenți oameni de știință din lume consideră că acest fenomen este teoretic posibil.


Despre HISTORY Channel

HISTORY Channel este unul dintre cele mai recunoscute și apreciate branduri TV la nivel internațional. HISTORY Channel oferă divertisment și informație pentru milioane de oameni din întreaga lume prin intermediul poveștilor inspiraționale, uneori extravagante, ale unor personaje remarcabile din viața reală, a căror experiențe sunt adesea mai captivante decât ficțiunea. HISTORY Channel își propune să redefinească și să extindă conceptul tradițional de „istorie”, oferind telespectatorilor o viziune alternativă. Variația bogată a programelor difuzate arată cum poveștile umane sunt influențate de evenimente fascinante și deseori uimitoare. Lansat în 1995, HISTORY Channel ajunge la peste 300 de milioane de gospodării din toată lumea, în peste 150 de țări și este tradus în 37 de limbi. HISTORY Channel este postul principal din portofoliul A+E Networks. În România, HISTORY Channel este disponibil de peste 10 ani pe toate platformele majore de televiziune prin cablu și satelit, inclusiv Digi, Focus Sat, Orange TV și Vodafone."


Niciun comentariu despre subiectul „HISTORY Channel România - recomandări februarie 2024”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile