joi, 1 februarie 2024

Recomandări februarie: Eurosport, HBO, Cinemax și alte televiziuni Warner Bros Discovery

În februarie, televiziunile Warner Bros. Discovery își diversifică oferta, prezentând o gamă largă de programe care acoperă interesele variate ale telespectatorilor. Acestea includ documentare despre celebrități de renume internațional, seriale care explorează dinamica experimentelor sociale, dezvăluiri fascinante, competiții de tenis captivante, producții cinematografice inspirate din povești de basm, proiecte de renovare care transformă complet spațiile, alături de maratoane de desene animate sau filme cu nuanțe romantice, oferind astfel o selecție vastă și atrăgătoare. Indiferent de preferințele lor, de la TLC la Discovery, Eurosport, Warner TV, HGTV, Cartoon Network, Cartoonito, HBO până la Cinemax, fiecare telespectator are oportunitatea de a descoperi conținutul care i se potrivește cel mai bine, anunță Warner Bros Discovery România printr-un comunicat remis către HD Satelit.

Imagini remise în comunicat de către Warner Bros Discovery Romania pentru publicare / uz editorial pe HD Satelit

Eurosport

În luna februarie, Eurosport aduce un program încărcat și variat, acoperind o gamă largă de evenimente sportive ce cuprind competiții din sporturile de iarnă, snooker și ciclism, satisfăcând astfel pasiunile și preferințele unui spectru larg de telespectatori. Fanii sporturilor de iarnă vor avea ocazia să se bucure de competiții desfășurate pe pârtiile de schi alpin, pe poligoanele de biatlon sau pe trambulinele dedicate săriturilor cu schiurile. Aceste evenimente vor fi disponibile pentru vizionare atât pe canalul Eurosport 1 cât și pe Eurosport 2 pe parcursul întregii luni de februarie. În plus, etapele Campionatului Mondial de Biatlon, care se vor desfășura în Nové Město, vor fi transmise în perioada 7-18 februarie, oferind fanilor sportului ocazia de a urmări performanțe de excepție.

În ceea ce privește snookerul, Eurosport va acoperi etape importante ale circuitului profesionist. Între 12 și 18 februarie, atenția se îndreaptă către Țara Galilor pentru Openul Galez, un eveniment marcant al sezonului de snooker. Acesta va fi urmat de Players Championship, care se va desfășura între 19 și 25 februarie, ambele competiții fiind difuzate zilnic pe Eurosport 1, permițând fanilor snookerului să urmărească evoluția jucătorilor preferați și meciuri captivante.

Pe frontul ciclismului, Eurosport 2 va transmite Turul Emiratelor Arabe Unite în perioada 19-25 februarie, un eveniment semnificativ în calendarul ciclismului mondial ce atrage cicliști de top și echipe proeminente. În plus, pe 24 februarie, Eurosport 1 va oferi transmisia cursei Omloop Het Nieuwsblad, marcând astfel începutul sezonului european de ciclism pe șosea. Acest eveniment este așteptat cu entuziasm de iubitorii ciclismului, prezentând o oportunitate de a vedea la start cicliști renumiți și de a se bucura de emoția și dinamica cursei.


TLC

La televizuiunea TLC, un nou serial turcesc intitulat „Nimeni și nimic” („Hic”) își face debutul, urmărind povestea unui grup de tineri care aspiră la o viață lipsită de preocupări. Venind din medii sociale diverse, aceștia se întâlnesc și se confruntă cu dificultăți atunci când încearcă să obțină bani prin metode ușoare. Primul episod va fi difuzat pe TLC sâmbătă, 3 februarie, la ora 22:00.

De asemenea, luna februarie aduce pe TLC o emisiune nouă cu protagoniști fiind două vedete internaționale, Tarek El Moussa și Heather Rae Young. În „Tarek & Heather spun „Da””, cuplul își organizează nunta de vis în pitorescul Montecito, California. Totuși, asemenea negocierilor imobiliare cu care sunt familiarizați, descoperă că nu totul decurge conform așteptărilor. Premiera este programată pentru 4 februarie, de la ora 22:00.

Pentru a celebra Ziua Îndrăgostiților, TLC prezintă un reality show excepțional și un veritabil experiment social. Începând cu 14 februarie, de la ora 21:00, „Iubire mai presus de cuvinte” („Love and translation”) invită telespectatorii într-o vilă situată pe litoral, unde trei americani încearcă să găsească dragostea alături de 12 femei care nu vorbesc engleza. Emisiunea testează dacă iubirea poate transcende bariera lingvistică și dacă participanții pot comunica, cunoaște și, în final, îndrăgosti unii de alții.

O altă premieră la TLC în februarie este noul sezon al emisiunii “Mame și fiice”, care va fi difuzat pe 20 februarie, de la ora 22:00. Aceasta explorează relațiile intens legate dintre mame și fiicele lor, uneori până la punctul în care independența devine un concept străin, evidențiind dependența excesivă dintre aceste perechi.


Discovery Channel

Discovery Channel își extinde grila de programe cu continuarea unor serii captivante care aduc în prim-plan pasiuni diverse, de la restaurarea autovehiculelor clasice la adrenalină pură în salvări aeriene, precum și intrigi speciale. 

Pe 7 februarie, la ora 21:00, telespectatorii vor avea ocazia să urmărească debutul celui de-al doilea sezon al emisiunii „Automobile clasice refăcute“. Gazda, Derek Bieri, se dedică transformării mașinilor vechi, uitate de timp, sau care nu mai sunt în stare de funcționare, în veritabile capodopere pe roți. Pe durata acestui sezon, Derek va împărtăși cu audiența nu doar procesul de restaurare, ci și poveștile fascinante ale fiecărui vehicul, scopul pentru care au fost create inițial și motivul pentru care aceste mașini își păstrează importanța și în zilele noastre. Prezentarea va fi îmbogățită de inteligența și umorul caracteristic lui Derek.

Mai târziu, pe 20 februarie, la ora 23:00, Discovery lansează un nou program intrigant intitulat „Jocuri, poturi și povești“. Prin intermediul unor jucători experimentați, telespectatorii vor descoperi povesti spectaculoase din aceasta industrie. Acesta promite să fie un spectacol plin de suspans și revelații uimitoare.

În final, pe 17 februarie, de la ora 23:00, Discovery prezintă un nou sezon al seriei „Ambulanța cu elice“. Acest program se concentrează pe misiunile critice de salvare efectuate de elicopterele Ambulanței Aeriene Yorkshire, alături de paramedicii și medicii aeropurtați. Ei se angajează în operațiuni de salvare a vieților în cele mai provocatoare și greu accesibile zone din Anglia, oferind asistență medicală urgentă persoanelor grav rănite sau aflate în stare critică. Fiecare episod aduce în atenție eforturile eroice și tehnologia avansată care fac posibilă salvarea vieților umane în circumstanțe extreme.

Warner TV

În luna februarie, Warner TV își dedică programul duminical unei selecții impresionante de filme de basm, aventuri fantastice atât live action cât și animate, ecranizări remarcabile și povești originale care acoperă un spectru larg de genuri, lansate de-a lungul a nouă decenii. Printre punctele de atracție se numără legendara colaborare dintre Michael Jordan și Bugs Bunny în filmul „Meciul secolului” („Space Jam” din 1996), care va fi transmis pe 4 februarie, începând cu ora 12:50. Pe data de 11 februarie, de la ora 13:05, telespectatorii vor avea ocazia să se reîntâlnească cu lumea magică din „Charlie și fabrica de ciocolată” („Charlie And The Chocolate Factory” - 2005). Clasicul de comedie fantasy „Gremlinii” („Gremlins” din 1984), regizat de Joe Dante și cu Zach Galligan și Phoebe Cates în rolurile principale, va fi inclus în grila de programe a Warner TV pe 18 februarie, de la ora 13:10. În ultima duminică a lunii, pe 25 februarie, de la ora 13:00, telespectatorii sunt invitați să (re)descopere magia nemuritoare a filmului „Vrăjitorul din Oz” („The Wizard of Oz” din 1939).

HGTV

La HGTV, februarie aduce întoarcerea așteptată a lui Chip și Joanna Gaines cu două seriale noi de neratat. În primul episod, pe 4 februarie, de la ora 16:00, cuplul se avântă în cel mai ambițios proiect al lor până în prezent, renovarea faimosului Cottonland Castle din Waco, în cadrul emisiunii „Specialiști în renovări: Castelul”. Ei sunt determinați să readucă la viață splendoarea originală a castelului, abordând provocările complexe ale infrastructurii sale vechi. Continuând cu viziunea lor de transformare, pe 25 februarie, de la ora 16:00, Chip și Joanna visează să metamorfozeze o clădire istorică într-un hotel boutique de lux, în episodul inaugural al seriei „Specialiști în renovări: Hotelul”, punând accent pe designul și confortul camerelor destinate oaspeților.

Maria Morris, cu un spirit neînfricat și o pasiune pentru lux, explorează piața imobiliară din Dubai în noua emisiune „Proprietăți de lux în Dubai”, care debutează pe 24 februarie, la ora 22:00, pe HGTV. Specializată în găsirea proprietăților excepționale, de la apartamente situate la înălțime în clădiri zgârie-nori până la vile somptuoase, Maria își propune să satisfacă cele mai înalte așteptări ale clienților ei, oferindu-le ocazia de a-și găsi casa de vis în inima luxului din Dubai.

Cartoon Network

Cartoon Network are plăcerea să anunțe că premiera sezonului cinci al seriei animate "Aventurile bravului prinț Ivandoe" va avea loc luni, 12 februarie, începând cu ora 18:20. În această nouă etapă a aventurilor sale, prințul Ivandoe, însoțit de credinciosul său scutier, Bert, își continuă neabătuta călătorie în căutarea misterioasei și legendarei Pene de Aur. Primul episod din sezonul cinci promite să aducă un plus de mister și entuziasm, odată cu apariția unui nou personaj care îi seamănă izbitor de mult prințului Ivandoe, aspect ce stârnește suspiciuni din partea lui Bert. Aventura devine și mai palpitantă când cei doi eroi ajung să fie capturați de un grup de pitici obraznici, care îi transformă în păpuși la comanda enigmaticei Trolița. Această nouă întorsătură ridică întrebarea: va reuși oare lunga lor călătorie să se apropie de un final?

Cartoonito

Cartoonito lansează un apel entuziast către toți fanii Batroților! Începând cu 4 februarie, pe parcursul a cinci săptămâni captivante, îndrăgitele personaje Bam, Bibi, Redbird, Buff și Batwing își vor împărtăși poveștile personale, oferind fanilor ocazia unică de a descoperi ce îi face pe fiecare dintre ei să fie o piesă esențială și inconfundabilă a acestei echipe animate și pline de culoare. Fiecare episod este o promisiune a unor aventuri neașteptate și a unor lecții valoroase, prezentând în detaliu contribuțiile fiecărui Batroț la dinamica și succesul grupului.

HBO

Pe data de 14 februarie, HBO a organizat o selecție specială de programe dedicate atât cuplurilor îndrăgostite, cât și celor care savurează romantismul în diverse moduri. Programul începe dimineața, la ora 11:10, cu filmul „Din nou îndrăgostită” („Love again”), urmat de „Femeile Delaney” („Dating The Delaneys”) care va fi difuzat la ora 12:55. Ziua va continua cu proiecția „Curiozitate spațială” („Space Oddity”) de la ora 14:25, după care „Nu-ți port pică!” („No Hard Feelings”) va începe la ora 16:00, iar seria se încheie cu povestea emoționantă a filmului „O iubire secretă” („Brokeback Mountain”).

În luna februarie, HBO propune și alte premiere remarcabile. Pe 4 februarie, la ora 20:00, va avea loc difuzarea „Equalizer 3: Capitolul final” („The Equalizer 3”), urmat de „Ești acolo, Doamne? Sunt eu, Margaret.” (“Are you there God? It’s me, Margaret”) pe 11 februarie, la aceeași oră. Continuând tradiția, „Gran Turismo” va fi prezentat pe 18 februarie, de asemenea la ora 20:00, iar „Maestrul grădinar” (“Master Gardener”) va completa programul lunii pe 25 februarie, tot la ora 20:00.

Cinemax

Cinemax își răsfață publicul în fiecare duminică cu filme de excepție. „The Revenant: Legenda lui Hugh Glass” („The Revenant”) este programat pentru 4 februarie, la ora 21:00. Pe 11 februarie, de la ora 21:00, telespectatorii vor avea ocazia să descopere „Promisiuni” („Promises”), iar pe 18 februarie, tot de la ora 21:00, filmul „Elle” va fi disponibil. Ciclul se încheie pe 25 februarie, de la ora 21:00, cu „Acolo unde cântă racii” („Where the Crawdads Sing”).

În plus, Cinemax 2 a pregătit o serie de serate dedicate celebrului regizor Pier Paolo Pasolini. „Decameronul” („The Decameron”) va fi prezentat pe 5 februarie, de la ora 23:10. Seria continuă cu „Poveștile din Canterbury” („The Canterbury Tales”), care va fi difuzat pe 12 februarie, de la ora 23:20, și se încheie cu „O mie și una de nopți” („Arabian Nights”), programat pentru 19 februarie, de la ora 23:25. Această selecție specială este o oportunitate unică pentru cinefili de a explora opera semnificativă a lui Pasolini.


6 comentarii despre subiectul „Recomandări februarie: Eurosport, HBO, Cinemax și alte televiziuni Warner Bros Discovery ”:
Anonim

Discovery ID si Animal Planet au disparut din programul lor?

Anonim

TLC e un canal care îmi place. Păcat că e doar SD la Digi.

Anonim

Animal Planet ro(încă)mai emite.Dar dacă a fost(ar fi) oprit de la emisie şi Discovery Science,DE CE,sunt publicate ,încă,grile de program pentru acest CANAL AŞA DE INTERESANT(ce era!),chiar şi până pe 22 febr.a.c.?Confirmă cineva că Discovery Science mai emite?

Anonim

Discovery Science si DTX mai emit in Polonia, Cehia, Slovacia. S-a inchis la noi si probabil in Ungaria si in alte tari.

Dumitrescu

In urma cu cateva luni a-ți mai publicat un articol asemanator cu programele pe luna noiembrie sau decembrie, atunci apăreau in listă posturile Animal Planet, Discovery ID, Discovery Science si DTX. Ținând cont ca ultimele 2 s-au închis, înseamnă ca urmează primele 2 care se vor închide?

Anonim

Nu înseamnă asta, înseamă doar că nu mai fac cei de la departamentul de comunicare recomandari al respectivei companii despre acele televiziuni.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile