duminică, 4 februarie 2024

Campionatul Mondial de Natație, în direct pe TVR 1, TVR 2 și TVR INFO - Programul transmisiunilor

Televiziunea Română anunță că, începând cu 5 februarie, va difuza Campionatul Mondial de Natație organizat la Doha, marcând astfel prima ocazie când un eveniment mondial de natație este programat într-un an olimpic. Spectacolul sportiv, care se va desfășura până pe 18 februarie, va putea fi urmărit de telespectatori pe canalele TVR 1, TVR 2, și TVR INFO, cu Cristian Mândru, Narcis Șelaru, și Emil Hossu-Longin în rol de comentatori. Evenimentul va fi, de asemenea, prezentat în detaliu prin înregistrări și comentarii ample în cadrul Telejurnalelor și buletinelor informative ale TVR, sub coordonarea producătorilor Daniela Enăchescu și Valentina Stelescu.

Ochelari natație - Fotografie decorativă realizată de HD Satelit România

Acest campionat reprezintă un moment important pentru Doha, oraș care găzduiește un astfel de eveniment de mare amploare la doar un an și jumătate după Cupa Mondială de Fotbal, având loc în Aspire Dome, o arenă impresionantă cu o capacitate de 15.500 de locuri, recunoscută ca fiind cel mai mare complex din lume dedicat natației. Competiția va cuprinde 42 de finale de-a lungul a 8 etape, promițând cel puțin 4 finale zilnic, și va prezenta unii dintre cei mai renumiți înotători la nivel mondial.

Mai mult de 2600 de sportivi din aproape 190 de țări vor participa la eveniment, inclusiv o echipă din România formată din opt sportivi, care vor concura în diverse discipline precum înotul, săriturile în apă și săriturile de la mare înălțime. Echipa națională de polo masculin a României, antrenată de Bogdan Rath, va reveni în competiție la nivel mondial după o pauză de 11 ani, urmărind să se califice printre ultimele trei echipe eligibile pentru Jocurile Olimpice de la Paris, după o performanță impresionantă la Campionatul European din Croația, în ianuarie 2024. 

La înot, ne vor reprezenta: Vlad Stancu, care va concura în probele de 400, 800 și 1.500 de metri liber; Denis Popescu, în cursele de 100 și 200 de metri spate; Andrei Anghel, la 50 de metri spate; Robert Badea, în competițiile de 200 și 400 de metri mixt; și Patrick Dinu, care va participa la 100 de metri liber. În competițiile de sărituri în apă, Angelica Muscalu și Constantin Popovici vor demonstra agilitate și precizie la înălțimea de 10 metri. În ceea ce privește provocările de sărituri în apă de la mare înălțime, de 27 de metri, Constantin Popovici și Cătălin Preda sunt pregătiți să impresioneze cu evoluțiile lor spectaculoase.

Programul Campionatului Mondial de Natație, difuzat pe televiziunile TVR 1, TVR 2, și TVR INFO

Programul transmisiunilor directe ale Televiziunii Române include meciuri de polo, precum și semifinalele și finalele diferitelor probe de natație și sărituri, oferind astfel fanilor sporturilor acvatice ocazia de a urmări performanțe de top și momente emoționante din competiție:

Pe 5 februarie, la ora 19:30, pe TVR 2, meciul de polo între România și Ungaria.

Pe 7 februarie, la ora 15:00, pe TVR 2, confruntarea de polo între Kazakhstan și România.

Pe 9 februarie, la ora 11:00, pe TVR 2, duelul de polo România versus Italia.

Pe 11 februarie, la ora 18:00, pe TVR INFO, vor avea loc semifinalele și finalele pentru proba de 400 m.

Pe 12 februarie, la ora 18:00, pe TVR 1, se vor desfășura semifinalele și finalele pentru 100 m spate.

Pe 13 februarie, la ora 18:00, pe TVR 1, sunt programate semifinalele și finalele la diferite probe.

Pe 14 februarie, la ora 18:00, pe TVR 1, vor fi prezentate semifinalele și finalele pentru 800 m.

Pe 15 februarie, de la ora 10:00 pe TVR 1, va avea loc runda 3-4 de High Diving, urmată la ora 18:00 de semifinalele și finalele pentru 200 m spate.

Pe 16 februarie, la ora 18:00, pe TVR 1, spectatorii pot urmări semifinalele și finalele pentru 50 m liber.

Pe 17 februarie, la ora 18:00, pe TVR Info, se vor disputa semifinalele și finalele pentru 50 m spate.

Pe 18 februarie, la ora 18:00, pe TVR 1, campionatul se încheie cu semifinalele și finalele pentru 1500 m / 400 m mixt.

Care sportiv român credeți că va străluci la Campionatul Mondial de Natație de la Doha? Ce așteptări aveți de la Campionatul Mondial de Natație transmis pe TVR? Există vreo surpriză pe care o anticipați?  Împărtășiți cu noi părerile voastre!


4 comentarii despre subiectul „Campionatul Mondial de Natație, în direct pe TVR 1, TVR 2 și TVR INFO - Programul transmisiunilor”:
Anonim

De ce nu iese pe piata acum TVR SPORT ca sa elibereze din grilele programelor TVR ...?

Anonim

TVR a rămas dator de ceva vreme cu astfel de transmisiuni cu care ne încântau cândva.

Anonim

VINE SI TIMPUL PTR. TVR SPORT

Anonim

nici campionatul european de lupte greco romane din polivalenta nueste tramsmis nicaieri

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile