duminică, 23 ianuarie 2011

Sky 3D, o televiziune cu continut tridimensional de calitate

Inginerul-şef BSkyB, Chris Johns, a anuntat ca vanzarile de televizoare 3D în Marea Britanie au avut o crestere semnificativa, aceasta determinand cresterea numarului de abonati ai BSkyB.

Vorbind la conferinţa DTG 3D de la Londra, de vineri, Johns a declarat ca aşteptările iniţiale de 70.000 de televizoare 3D vândute până la sfârşitul anului 2010 s-au dublat, ajungandu-se astfel la 140.000. El a spus ca Sky a hotarat sa ofere programul Sky 3D fără costuri suplimentare pentru abonaţii săi, mai ales ca cererea pentru publicitate pe aceste canale a crescut in ultimul timp, spoturile publicitare provenind din diverse ramuri ale economiei.

Johns a spus că aceste vanzari neasteptate de televizoare 3d au obligat producătorii de conţinut sa realizeze cand mai multe productii 3D. De altfel, de Crăciun, versiunile 3D ale filmelor Avatar si Toy Story au putut fi vizionate in 3D pe Sky, chiar înainte de lansarea lor Blu-ray.

De asemena, Sky a fost producătoare a două sau chiar trei evenimente live 3D pe săptămână, inclusiv cel puţin un meci de Premier League.

Johns a mai declarat el crede Sky a fost radiodifuzorul care a trasat un un set de orientări privind tehnicile de filmare a conţinutului 3D in televiziune. "Dacă toată lumea va urma aceste linii directoare vom fi toţi multumiti. Este clar ca o minge care sare din ecranul televizorului in camerele noastre este ceva senzational, dar este momentul sa cautam noi experiente 3D. Dacă si alte televiziuni 3D vor urma regulile aplicate de Sky 3D, vor avea cu siguranta un continut tridimensional de calitate. "


Niciun comentariu despre subiectul „Sky 3D, o televiziune cu continut tridimensional de calitate”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile