vineri, 27 mai 2011

Activeaza Digi Film de la RCS si poti castiga o excursie la Disneyland

Activeaza Digi Film de la RCS si poti castiga o excursie la Disneyland.... cam asa ar suna noua oferta de la RCS:

In perioada 2 mai – 30 iunie 2011, toti clientii Digi TV ai RCS & RDS care opteaza pentru canalul de filme „Digi Film” vor fi inscrisi in campania promotionala „Digi Film te duce la Disneyland cu familia”. Extraoptiunea Digi Film poate fi adaugata oricarui abonament Digi TV, de catre clientii actuali sau noi ai serviciilor de televiziune prin cablu si prin satelit Digi TV.


In urma extragerilor tombolei, abonatii Digi TV au sansa sa castige unul dintre cele 2216 premii puse in joc.

Castigatorul premiului special se va putea bucura alaturi de familie sau de prieteni, de un week-end de distractii la Disneyland Paris, in perioada 15 – 18 iulie 2011. Premiul special oferit de RCS & RDS cuprinde 4 zile de cazare la un hotel de 3 stele pentru 4 persoane, cu mic dejun inclus. Include de asemenea taxe, biletele de avion tur/retur si biletele de intrare pentru 2 zile (16,17 iulie) in ambele parcuri Disney: Disneyland Park si Walt Disney Studios Park. In plus, compania asigura si un fond de 500 euro pentru cheltuieli ocazionale ale castigatorului.

RCS & RDS mai ofera in cadrul aceleiasi promotii: 5 Premii 1 constand in cate un TV LCD Samsung, 10 Premii 2, constand in cate un Sistem Home Cinema, 200 Premii 3 – cate un tricou Digi Film si 2000 mentiuni – cate un magnet de frigider inscriptionat cu Digi Film.

Intra in concurs toti cei care indeplinesc simultan conditiile: sunt sau devin titularul unui contract pentru serviciul de televiziune Digi TV al RCS & RDS si opteaza pentru extraoptiunea Digi Film.

Pretul unui abonament lunar pentru Digi Film este de 3 lei. Preturile pachetelor Digi TV care se inscriu in promotie sunt de 25 lei (Baza, Baza Special, Baza Digital, Baza Special Digital), respectiv 32 lei (Extra, Extra Digital) – pentru Digi TV prin cablu si de la 14 lei la 33 lei – pentru Digi TV prin satelit. Preturile contin TVA. Sursa: http://www.rcs-rds.ro/comunicat?id=244


Un comentariu despre subiectul „Activeaza Digi Film de la RCS si poti castiga o excursie la Disneyland”:
suciumirc3a

am castigat un hom cinema sunt din medias chiar a fost un concurs corect verificati

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile