miercuri, 20 iulie 2011

CFoot, canalul francez de fotbal al Ligii de fotbal profesioniste (LFP ) , va fi lansat in DVB-T

CFoot, canalul francez de fotbal al Ligii de fotbal profesioniste (LFP), va fi lansat digital terestru în data de 28 iulie 2011. Pentru moment, canalul va fi disponibil exclusiv digital terestru DVB-T, in Franta. Si acum sa detaliem acesta stire, utila in speciala pentru românii pasionati de fotbal, plecati in Franta, care vor sa testeze un nou canal in DVB-T.

Iniţial, canalul va face parte din pachetul de canale premium al Num TV la pretul de 3.99 euro pe lună. Discuţiile sunt în curs de desfăşurare cu diversi distribuitori, inclusiv DTH-uri prin satelit, firme de televiziune prin cablu şi operatori de tv prin protocol IP, pentru a adăuga canalul in grila lor. Initial canalul va fi oferit gratuit timp de două luni, în scopul familiarizarii telespectatorilor cu noua televiziune.

CFoot este deţinut şi operat de Liga de fotbal din Franta ( LFP ). Acest nou canal de televiziune va difuza în principal meciuri din Ligue 2, pentru ca în prezent meciurile din Ligue 1 sunt difuzate de Canal +, iar din sezonul 2012 aceste drepturi de difuzare vor fi împărţite între Canal + şi Al-Jazeera.


Cu toate acestea, canalul de fotbal va fi "despre intreg fotbalul, nu doar despre fotbalul din Ligue 2," în conformitate cu afirmatiile preşedintelui LFP Jean-Michel Roussier, şi va difuza, de asemenea, si fotbal feminin, fotbal de amatori şi emisiuni despre fotbal.


Niciun comentariu despre subiectul „CFoot, canalul francez de fotbal al Ligii de fotbal profesioniste (LFP ) , va fi lansat in DVB-T”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile