vineri, 15 iulie 2011

DIGI TV INFO - O noua televiziune de stiri marca RCS-RDS

DIGI TV INFO - O noua televiziune de stiri marca RCS-RDS se pare ca va fi lansată în această toamnă. Conform informatiilor oferite de CNA, RCS&RDS a primit o licență prin satelit pentru a difuza un canal de știri denumit Digi TV Info. Licența fusese atribuită încă din 20 martie 2008.

Dacă inițial în presă se spunea că noua televiziune va avea numele de Digi News, se pare că la CNA televiziunea care a primit licenta are un alt nume. Potrivit datei de atribuire a licenței de satelit, conducerea RDS&RCS avea planuri sa lanseze pe piață o televiziune de știri încă din martie 2008.

În prezent, televiziunea se află în faza de pre lansare, formându-și echipa prin atragerea reporterilor și producătorilor de știri de la alte televiziuni naționale. În ultimele trei luni, numai din curtea Antenelor au migrat către Digi cel putin 7 persoane.

Odată cu lansarea în această toamnă a televiziunii Digi TV Info, numărul televiziunilor de știri naționale va creste, Digi Tv Info alaturandu-se unor canale deja consacrate, ca Realitatea TV, Antena 3 și TVR Info.

Sursa informatii:  http://www.exclusivnews.ro/exclusiv/ digi-tv-info-este-numele-noii-televiziuni-de-%c8%99tiri-a-rcsrds.html


Niciun comentariu despre subiectul „DIGI TV INFO - O noua televiziune de stiri marca RCS-RDS”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile