vineri, 15 iulie 2011

GSP TV - retransmis obligatoriu in toate retelele de cablu din Romania, inclusiv RDS

GSP TV va trebui sa fie retransmis obligatoriu in toate retelele de televiziune ( inclusiv cablu ) din Romania ( asadar si pe RCS-RDS, UPC, Dolce etc ), conform unei decizii a CNA amintite intr-un articol de pe site-ul oficial gsp.ro.

Consiliul Naţional al Audiovizualului a decis în şedinţa de marţi lista celor 25 de posturi de televiziune care trebuie să se regăsească în toate reţelele de televiziune din România. Printre ele se află şi postul de sport GSP TV, scos din grilă de RCS RDS din cauza unui conflict cu conducerea Antena 1.
Cum s-a ajuns la această decizie? GSP TV s-a declarat liber la retransmisie, renunţînd astfel să mai primească bani din partea firmelor de cablu atunci cînd este preluată transmisia postului din Băneasa. Audienţa GSP TV între televiziunile declarate libere la retransmisie clasează postul pe locul 13 în top 25 realizat de Asociaţia Română pentru măsurarea audienţelor din România.
Drept urmare, conform prevederilor articolului 82, din Legea audiovizualului nr 504/2002, cu modificările şi completările ulterioare, toate firmele de cablu vor fi obligate de către CNA să introducă OBLIGATORIU un număr de 25 de posturi în grila de programe! În caz contrar, societăţile de cablu vor fi amendate de către CNA pentru nerespectarea acestei decizii.

Răsvan Popescu, preşedintele CNA, motivează decizia: ”GSP TV a fost un post extrem de solicitat de telespectatori. Nu cred că vor fi probleme în introducerea acestuia în grilele de cablu, nici măcar la cei de la RCS&RDS. Postul va intra în cele 25 de programe obligatorii cît mai repede”, a spus Popescu.

În acest moment, GSPTV era retransmis de Dolce şi de mai mulţi cablişti independenţi. Tratativele cu UPC stagnaseră, se spune că la presiunea RCS RDS. În plus, RCS RDS, cea mai puternică de pe piaţa din România, nu dorea să bage postul în grilă din cauza relaţiilor tensionate la nivelul conducerilor.

În ultimii trei ani, consorţiul Antena 1-RCS RDS a transmis pe GSPTV, Antena 1 şi DigiSport meciurile din Liga 1. În următorii trei ani, meciurile pot fi văzute pe Digi (pachetele 1, 3, 4, 5, 6, 7 şi 9), Antena1-GSPTV (pachetul 8) şi DolceSport (pachetul 2)

Decizia intră în vigoare imediat. "Firmele de cablu trebuie să se conformeze cît mai repede deciziei date astăzi de CNA, altfel se consideră încălcarea legii şi vor fi sancţionaţi", au precizat membrii CNA.

Sursa: http://www.gsp.ro/gsp-special/media/ decizie-cna-gsp-tv-trebuie-bagat-in-grila-de-toate -retelele-de-cablu-247286.html


13 comentarii despre subiectul „GSP TV - retransmis obligatoriu in toate retelele de cablu din Romania, inclusiv RDS”:
Anonim

De cand intra in grila upc-ului pt ca nu exista si cei de acolo nu au nici o informatie

Anonim

Scrie mai sus: "Firmele de cablu trebuie să se conformeze cît mai repede deciziei date astăzi de CNA, altfel se consideră încălcarea legii şi vor fi sancţionaţi", au precizat membrii CNA.

Deci probabil foarte curand.

Anonim

celor de la rcs-rds nu le pasa de nimic,nu au introdus nici pina azi 17-07 2011 gsptv,nu le pasa nici de rugamintile clientilor,ei fac numai ceii taie capu,scot canale cind vor ei si nu mai baga nimic in locul lor,se unfla muschii pe ei ca la noi in braila alta alternativa buna de cablu nu ai.RUSINE RCS.

Anonim

Nu mai criticati voi pe cei de la Rds ca au ei motivele lor sa nu bage Gsp. Daca nu va convine cautati-va alt operator ca mai sunt variante, se poate si tv prin satelit... Eu unul sunt foarte multumit de Rds si de posturile pe care le transmite. Oricum pe Gsp in afara da talk-showri nu mai vedeti nimic. DigiSport transmite aproape tot ce iti poti dori.

Anonim

Cred ca de la 1 august 2011 e obligatoriu...

Anonim

mai taci bai din gura muta-te tu la alta firma de cablu...gogsharule

Anonim

Nu mai criticati voi pe cei de la Rds ca au ei motivele lor sa nu bage Gsp. Daca nu va convine cautati-va alt operator ca mai sunt variante, se poate si tv prin satelit... Eu unul sunt foarte multumit de Rds si de posturile pe care le transmite. Oricum pe Gsp in afara da talk-showri nu mai vedeti nimic. DigiSport transmite aproape tot ce iti poti dori.

17 iulie 2011, 12:15


gogosharule mai taci din gura...muta-te tu pinguinulesigur esti vreo sluga de la rds-rcs...mocofane

Anonim

sa te muti tu cu familia ta la alt operator...
daca e liber la transmisie ar trebui sa-l bage si gata, doar ca ei fac ce vor muschii lor deoarece sunt aproape de a monopoliza piata de tv mocofanule, iar cand o vor face te vor pune si pe tine sa te uiti si sa platesti atat cat vor muschii lor si sa te vad atunci cum iti mai iei un job ....salutari

Anonim

--------------------------------------------------------------------------------

CNA a atentionat RCS&RDS sa introduca in grila GSP TV
12 August 2011

Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a decis ieri sa atentioneze RCS&RDS ca trebuie sa introduca in grila sa GSP TV, post cu profil sportiv care se numara printre televiziunile obligatorii la retransmisie de catre cablisti, conform principiului „must carry” prevazut in legislatia audiovizuala. Decizia a fost luata dupa ce, pe 12 iulie a.c., Consiliul a anuntat pe site-ul propriu ca GSP TV a intrat printre televiziunile pe care operatorii de cablu din Romania trebuie sa le retransmita in mod obligatoriu, conform principiului „must carry” (posturi obligatorii la retransmisie - n.r.). „Este o adresa de atentionare in urma plangerilor pe care le-am primit de la cetateni - si care sunt foarte multe -, ca in aceasta retea (RCS&RDS - n.r.) inca nu se regaseste GSP TV”, a explicat Rasvan Popescu, presedintele CNA, decizia Consiliului. Acesta a precizat ca si retelele mici de cablu care nu au notificat CNA ca vor sa introduca in grilele lor GSP TV vor primi scrisori de atentionare si ca, pe de alta parte, exista si operatori care, desi nu sunt obligati sa introduca in grilele lor GSP TV, au notificat CNA ca vor sa transmita aceasta televiziune. Asa scrie aici; http://www.financiarul.com/articol_64782/cna-a-atentionat-rcsrds-sa-introduca-in-grila-gsp-tv-.html

Anonim

ACESTI DOMNI DACA LE PUTEM SPUNE ASA CAND AU ANCEPUT SA EMITA AU VENIT CU SARUTMANA PE LA CASELE OAMENILOR SA NE MUTAM LA EI DE LA ALTE FIRME DE CABLU IAR APOI AU FACUT CE AU VRUT MUSCHII LOR BAGA PROGRAME AZI LE SCOT MAINE SCHIMBA FRECVENTELE CAND VOR EI SA VA FIE RUSINE . DACA DA AL DE SUS SI PIERDETI TRANSMISIILE DE LA LIGA 1 VA PUTETI CERE SINGURI FALIMENTUL

Anonim

gsp-ul a fost facut si format de rds momentan nu au ramas decat niste comentarii sponsorizate de unii 'patroni' poti daca vrei sa-l asmeni cu otv doar comentarii si in rest reluari inainte de a cere ceva calculeaza ce i-ti este oferit

Anonim

vizionati gsp la orice ora din zi timp de 30 min si o sa intelegeti

Anonim

ar fi mai bine daca ar baga in napoi in grila GSP TV....eu cred ca este cel mai bun post de sport
din RO....

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile