joi, 24 noiembrie 2011

Campionatul Mondial 2014 din Brazilia, transmis în România de TVR si Dolce Sport

Campionatul Mondial 2014 din Brazilia, transmis în România de TVR si Dolce Sport. Si aceasta nu e singura informaţie interesantă privind drepturile de televizare ale meciurilor de fotbal.

Cele mai mari competiţii sportive ale anului viitor vor putea fi urmărite la Dolce Sport şi Televiziunea Publică: în urma unui parteneriat semnat cu TVR, Dolce Sport a sublicenţiat drepturi TV pentru Campionatul European de fotbal din Polonia şi Ucraina şi pentru Jocurile Olimpice de la Londra.

Următorul campionat mondial, cel din 2014 din Brazilia, va putea fi urmărit, de asemenea, şi la Dolce Sport.


Vara anului 2012 va sta sub semnul marilor competiţii sportive. Telespectatorii Dolce Sport şi TVR au un motiv de bucurie în plus: Euro 2012 (8 iunie – 1 iulie) şi Jocurile Olimpice de la Londra (27 iulie – 12 august) vor fi în direct la Dolce Sport şi TVR1.

Acestea încununează oferta din 2012, care cuprinde deja competiţii internaţionale de anvergură precum UEFA Champions League, Europa League, Turneul celor 6 Naţiuni la Rugby, Davis Cup şi Fed Cup la tenis, etape de Cupa Mondială la gimnastică şi nataţie.

“În urma semnării unui contract de sublicenţiere, Dolce Sport a obţinut de la TVR dreptul de a transmite în 2012 o parte dintre competiţiile Campionatului European de fotbal şi Jocurile Olimpice de la Londra. Vom acoperi complet cele două mari evenimente, cu transmisiuni în direct, multe dintre ele în exclusivitate, cu echipe de jurnalişti deplasate la faţa locului şi cu numeroase producţii proprii”, a declarat Vlad Enăchescu, General Manager Dolce Sport. Sursa: http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/dolce-sport-a-sublicentiat-drepturi-tv-pentru-euro-2012-si-jocurile-olimpice-de-la-londra-156937.html


Niciun comentariu despre subiectul „Campionatul Mondial 2014 din Brazilia, transmis în România de TVR si Dolce Sport”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile