luni, 19 decembrie 2011

Televiziunea Digi News va fi lansată la începutul anului 2012 ?

Se pare ca televiziunea de ştiri Digi TV va fi lansată abia la începutul anului viitor de către compania de telecomunicaţii RCS&RDS. George Orbean este noul manager de proiect şi directorul de ştiri al noului post TV, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.


Grila de programe a Digi TV va conţine jurnale de ştiri din oră în oră, transmisii live ale celor mai importante evenimente, un talk-show de actualitate şi mai multe emisiuni produse de echipa televiziunii.

Potrivit comunicatului RCS&RDS, conducerea Ştirilor Digi TV a fost preluată de managerul de proiect, George Orbean, după ce Mihai Stegerean a demisionat din funcţia de director de ştiri, pe care a deţinut-o în cadrul proiectului Digi TV. Stegerean s-a alăturat echipei de proiect în februarie anul acesta şi a fost responsabil cu strategia editorială şi cu recrutarea echipei de jurnalişti.

George Orbean are o experienţă de 18 ani în media. Între anii 2008 - 2009, el s-a ocupat de reţeaua de staţii locale a Realitatea TV, iar din septembrie 2009 până în mai 2010 a fost project manager al Jurnal TV, o televiziune de ştiri lansată în Republica Moldova. Din martie 2011, George Orbean este project manager al Digi TV.

Compania de telecomunicaţii RCS&RDS lucrează de mai multe luni la proiectul lansării unei televiziuni de ştiri. Până în acest moment, însă, compania de telecomunicaţii nu a solicitat o licenţă audiovizuală de la Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) pentru lansarea unei televiziuni de ştiri. Mai multe informatii aici:  http://www.mediafax.ro/cultura-media/digi-tv-televiziunea-de-stiri-a-rcs-rds-se-va-lansa-la-inceputul-anului-viitor-9074022


Niciun comentariu despre subiectul „Televiziunea Digi News va fi lansată la începutul anului 2012 ?”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile