luni, 27 februarie 2012

Noua interfaţă Smart TV Home Screen de la televizoarele Philips

Cum era si normal, evolutia si digitalizarea televiziunii trebuia urmata de acelasi trend si pe piata receptoarelor, inclusiv a televizoarelor.


Unul dintre promotorii noii tehnologii este Philips, care a actualizat infrastructura Smart TV şi a introdus o nouă interfaţă pentru utilizatori. "Ne aşteptăm la o creştere puternică în utilizarea de televizoarelor inteligente", a declarat Pieter Vervoort, şeful departamentului de Strategie Produse de la Philips.

"În acest moment, mai mult de 60% din utilizatorii activi de Smart TV accesează aplicaţia mai mult de 50 de ori de o lună", a mai declarat Vervoort, care, de asemenea, a anunţat că aplicatia Smart TV este implementata într-o gamă mai largă de produse de Philips, inclusiv cu ecrane mai mici, chiar si de 19 inch.

"Conţinutul şi aplicaţiile din noua lume digitală nu mai sunt limitate la proprietarii de televizoare scumpe, ci sunt astfel disponobile şi persoanelor cu un buget limitat."

Philips a actualizat, de asemenea, si Smart TV Home Screen. Folosind o soluţie cloud-based, noul afişaj poate fi accesat de către toţi proprietarii unui televizor Philips conectat la internet. Noul Home Screen afişează ora curentă şi starea vremii din zona geografică a telespectatorului. În acelaşi timp, folosind tehnologia "imagine în imagine" ( PIP )este afisat canalul care era vizionat in momentul accesarii Smart TV Home Screen.

Smart TV Home Screen oferă de asemenea noutăţi de la toate canalele de televiziune, precum oferta VOD sau programul TV. În jumătatea inferioară a ecranului, utilizatorii pot adăuga şi organiza aplicaţiile lor preferate.

Philips a introdus de asemenea Wi-Fi Smart Screen pentru seria 8000 a televizoarelor sale, tehnologie care permite streaming TV digital de la televizorul Philips catre un iPad.

Potrivit Philips, există în prezent aproximativ 500 de aplicaţii disponibile, inclusiv servicii oferite de RTL, NPO, ARD, ZDF, NRJ, France Television, Euronews, Antena 3, France 24, un serviciu de streaming de la CNBC şi servicii VOD oferite de parteneti naţionali şi internaţionali, inclusiv Viewster, Videoland, Futur Video şi multe altele.

Producătorul speră să crească numărul de aplicaţii şi a lansat un portal partener special, oferind instrumentele necesare crearii acestor aplicatii, inclusiv kit-ul de dezvoltare software (SDK), tutoriale şi asistenţă.


Niciun comentariu despre subiectul „Noua interfaţă Smart TV Home Screen de la televizoarele Philips”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile