vineri, 23 martie 2012

Ecranele LFD (Large Format Displays)

Pentru a supravieţui în mediul afacerilor, trebuie să ţineţi pasul cu vremurile. Pe măsură ce apar noi forme de comunicare, este esenţial ca afacerile să utilizeze cele mai eficiente mijloace de interacţiune cu clienţii. LFD (Large Format Displays) reprezintă un pas înainte faţă de metodele tradiţionale, precum panourile sau televizoarele, oferind o platformă media flexibilă, puternică şi ideală pentru afaceri.


1. Construite să reziste – Anumite LFD-uri au fost proiectate să menţină o performanţă ridicată care poate dura lungi perioade de timp. Această capacitate de a rezista 24 de ore pe zi, 7 ore pe săptămână este utilă în special pentru afacerile cu ore neobişnuite de activitate şi, evident, pentru mediile care sunt deschise permanent. De exemplu, LDF-urile se dovedesc deosebit de utile în aeroporturi unde sunt necesare fie constant, fie pe perioade mari de timp.

2. Control uşor – Pentru operaţiunile specifice afacerilor mai mari, logistica implicată în actualizarea conţinutului tuturor ecranelor poate fi prea dificilă şi adesea poate fi foarte scumpă. Cu LFD-urile, acestea pot fi controlate prin telecomandă cu ajutorul unui program central de computer. Acesta este un mod eficient din punct de vedere al costurilor pentru a gestiona totul de la promoţii la anunţuri importante pentru afaceri.

3. Gestionaţi elementele – Câteodată pentru a avea succes într-o afacere trebuie să gestionaţi elementele la propriu. Ecranele LDF de exterior sunt proiectate să suporte orice de la vânt, ploaie şi căldură extremă la acte de vandalism. Acest lucru nu reduce numai cheltuielile de reparaţii, dar asigură şi faptul că afacerea dvs. îşi poate menţine prezenţa comercială, lucru care poate reprezenta un avantaj faţă de competiţie.

4. Interactivitatea – Ecranele LFD oferă şi tehnologia ecranului tactil, lucru care aduce o nouă cale incitantă de a vă adresa publicului. Această tehnologie poate fi creată să îndeplinească o varietate de cerinţe de afaceri, de la interacţiunea cu ecranul tactil, care este întâlnită în special în supermarketuri, la cele mai noi automate cu ecran tactil, care îşi croiesc deja drum spre complexele cinematografice. Tehnologia cu ecran tactil este plină de posibilităţi captivante.

5. Imagine de ansamblu – Poate cea mai impresionantă funcţie a ecranelor LFD este capacitatea de a crea ecrane matrice. Cu muchiile subţiri şi ramele care se conectează între ele, crearea de super-ecrane este foarte uşoară. Formaţiunile matriceale pot avea ce dimensiune doriţi, iar conţinutul poate fi formatat pentru a se potrivi perfect. Deci, dacă impactul este ceea ce căutaţi, atunci nu trebuie să căutaţi alte produse. Sursa: samsung.com

Hmm, as vrea si eu aşa ceva ! :)


Niciun comentariu despre subiectul „Ecranele LFD (Large Format Displays)”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile