vineri, 23 martie 2012

Televizorul LED cu receptor de satelit integrat cucereşte Africa !

Samsung va introduce un televizor LED cu receptor de satelit FTA integrat , televizor care va fi distribuit în Nigeria, Ghana, Coasta de Fildeş, Senegal, Republica Democrată Congo şi Camerun începând cu luna august 2012. Distribuţia acestui produs va urma apoi şi în celelate ţări.Operatorul de satelit SES a făcut anunţul la Samsung Africa Forum, întălnire care a avut loc la Cape Townîn Cape Town, Africa de Sud.

Receptorul de satelit integrat va permite telespectatorilor să recepţioneze canale de televiziune FTA fără să fi nevoie de un receiver suplimentar. Televizorul LED va fi conectat direct la LNB-ul antenei de satelit. Înainte de lansare, SES si Samsung vor organiza sesiuni de instruire în comun cu partenerii de distribuţie şi instalatorii, pentru a asigura conectarea corectă a aparatului TV la antena de satelit. Ambii parteneri vor rula, de asemenea, o campanie de marketing comună, în iunie 2012.

SES oferă mai mult de 60 de de canale FTA importante, în mai mult de 40 de ţări africane. Lansarea noului Samsung LED TV cu receptor de satelit integrat coincide cu momentul în care şi mai multe canale de televiziune vor deveni disponibile în Africa.

"Aceasta colaborare este prima de acest gen şi va aduce digitalizarea la un nou nivel în Africa", a declarat Christoph Limmer, director de dezvoltare al SES.

"Astăzi, una din trei gospodării din Africa are un televizor, dar mai puţin de 10 de milioane de case recepţionează conţinut în format digital. Cooperarea noastră nu va ajuta doar la îmbunătăţirea accesului la conţinut digital pentru consumatorii din Africa, dar va încuraja, de asemenea, şi radiodifuzorii africani să lanseze mai mult continut. Fiind în servicul a mai mult de 40 de ţări africane, suntem conştienţi de cererea mare de televiziune de calitate. Oportunitate este tocmai câştigarea audienţei din ce în ce mai sofisticate din Africa, oferind un număr semnificativ crescut de canale de televiziune, uneori aceasta fiind o premieră pentru multe ţări africane "

"Samsung LED TV cu receiver satelit integrat este contribuţia noastră la eforturile continentului de a deveni "digital ", oferind consumatorilor din Africa o ofertă mai mare de programe de televiziune, cu posibilitatea de a dezvolta industria mass-media a regiunii", a adăugat Dae Hee Kim, manager regional de produse de la Samsung Africa .


Niciun comentariu despre subiectul „Televizorul LED cu receptor de satelit integrat cucereşte Africa !”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile