marți, 13 martie 2012

Tv Mobilna, televiziune DVB-T pentru smartphone-uri si tablete

Platforma DTH Cyfrowy Polsat ( lider în Polonia ) a anunţat planurile de a lansa un serviciu de TV mobil, în al doilea trimestru.

Cunoscut sub numele de TV MOBILNA şi distribuit folosind tehnologia DVB-T, acest serviciu va oferi abonaţilor 8 canale TV şi 12 posturi de radio, recepţia fiind posibilă prin intermediul decodoarelor mobile MT 5000, conectate Wi-Fi la dispozitive cum ar fi smartphone-urile sau tabletele.

Pentru a beneficia de acest serviciu, telespectatorii vor trebui să instaleze în smartphone-uri si tablete aplicaţia TV MOBILNA, disponibilă gratuit pe App Store si Android Market.

Cele opt canale de televiziune oferite de TV MOBILNA vor fi transmise în sitem SD şi distribuite prin intermediul DVB-T ( emisie digitală terestră ).

Serviciul va folosi frecvenţe care fuseseră alocate televiziunii Info TV FM, ce are o reţea de emiţătoare în 31 din cele mai mari oraşe din Polonia şi care a fost achiziţionată de către Cyfrowy Polsat în luna ianuarie.

Serviciul va putea ajunge la aproximativ 5 milioane de gospodării şi 15 de milioane de oameni.

Pachetul de programe de televiziune şi radio TV MOBILNA va fi de asemenea pus la dispoziţia deţinătorilor de receptoare T-HD 1000, care oferă în mod normal acces la serviciul video online IPLA.

TV MOBILNA va oferi atât canale gratuite, cât şi codate.


Niciun comentariu despre subiectul „Tv Mobilna, televiziune DVB-T pentru smartphone-uri si tablete”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile