marți, 5 iunie 2012

Eurosport 1 HD şi Eurosport 2 HD la Focusat

Operatorul Focusat va lansa pe platforma sa de satelit două noi programe în format High-Definition, binecunoscutele canale de televiziune dedicate iubitorilor de sport şi anume Eurosport 1 HD şi Eurosport 2 HD .

Cele două noi canale oferă audio în limba română şi pot fi recepţionate de către abonaţii Focus Sat pe frecvenţa 11881 V, SR: 30000 FEC:3/4, DVB-S2, 8PSK.

Data lansarii oficiale a celor două noi canale este 8 iunie 2012, deci peste câteva zile, dar cele două renumite canale de sport pot fi deja recepţionate.

În acest moment, pachetul HD de la Focus Sat conţine următoarele canale transmise prin satelit în format High Definition:

  1. Discovery Channel HD
  2. History Channel HD
  3. National Geographic HD
  4. National Geographic Wild HD
  5. ESPN America HD
  6. Eurosport 1 HD
  7. Eurosport 2 HD
  8. Sundance HD
Toate canalele mai sus menţionate au disponibil serviciul EPG (Electronic Program Guide - Ghidul Electronic de Programe). În timp real, puteţi consulta programele transmisiunilor TV de pe aceste canale.

Pentru a introduce programele în lista de vizionare, posesorii de smartcard Focus Sat si echipament de receptie HD trebuie să scaneze frecventele de mai sus.

Eurosport este cel mai mare canal sportiv de satelit și cablu din Europa. Are mai multe ediții și coloane sonore, în diferite limbi cum ar fi engleză, franceză, germană, italiană, spaniolă, portugheză sau română.

Versiunea în limba română a fost lansată pe 29 noiembrie 1997.

Programele Eurosport conțin meciuri de fotbal, competiții din toate sporturile, jocuri olimpice, un sezon de iarnă complet și toate competițiile de snooker din World Snooker Tour.

Acestă televiziune a fost lansată în 1989 ca un joint-venture între European Broadcasting Union și Sky Televusion plc.

Când Sky a fuzionat cu BSB s-au decis să se concentreze asupra canalului BSB The Sports Channel care a fost redenumit Sky Sports.

Eurosport a fost închis în mai 1991 după ce concurenții de la Screensport au depus o plângere împotriva lor la European Economic Comission.

Totuși, canalul a fost salvat cand Grupul TF1 a înlocuit BskyB. În aceeași lună, canalul Eurosport a reînceput transmisia.

Pe 1 martie 1993, canalul prin cablu și satelit Screensport a fuzionat cu Eurosport, al cărui proprietar a devenit grupul francez TF1, Canal + și Havas Images. Din ianuarie 2001 este complet deținut de TF1. Sursa parţială : Wikipedia.


Un comentariu despre subiectul „Eurosport 1 HD şi Eurosport 2 HD la Focusat”:
Anonim

Eurosport 1 hd transmite impecabil meciurile din PL de zici ca e transmisie 4k.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile