marți, 12 iunie 2012

Telecomanda Teki pentru copii de la UPC România

UPC România ( unul dintre cei mai mari distribuitori de servicii de televiziune din România ) a lansat gadgetul destinat copiilor, telecomada Teki, cu un conţinut educativ şi care le permite părinţilor să restricţioneze anumite programe, potrivit unui comunicat al companiei. Cu telecomanda TEKI de la UPC, in sfarsit scapi de personajele care nu au ce cauta in lumea copiilor.

Televizorul va fi doar un loc al educatiei si distractiei pentru ca, acum, cei mici au acces doar la canalele lor.


Avantajele Teki

•Butoanele telecomenzii ofera acces doar la programele pentru copii
•Buton special de Jocuri
•Usor de folosit

Adauga Optiunea DVR pentru 13 lei (TVA inclus) sau DVR HD pentru 26 lei (TVA inclus) si primesti telecomanda GRATIS!


Nota: Telecomanda la pret intreg este disponibila tuturor categoriilor de clienti. Telecomanda oferita gratuit este disponibila doar clientilor care achizitioneaza una din cele doua oferte descrise mai sus si sunt abonati UPC - la 2 sau 3 servicii.


Telecomanda Teki dispune de butoane dedicate pentru canalele pentru copii - Minimax, Cartoon Network, Boomerang, Duck TV, Disney Channel, Nickelodeon, Jim Jam şi DaVinci Learning şi un buton pentru portalul de jocuri. Teki are două moduri principale de utilizare: modul Copil şi modul Adult. Ȋn modul Copil, utilizatorul are acces doar la canalele predefinite inscripţionate pe butoanele telecomenzii. Ȋn modul Adult, clienţii pot accesa orice canal din grila TV, inclusiv funcţionalitatea DVR.

Potrivit companiei, telecomanda va fi oferită gratuit tuturor clienţilor cu pachete de tipul 2 Play sau 3 Play, noi sau existenţi, care achiziţionează una dintre opţiunile DVR sau DVR HD, disponibile la 13 lei (TVA inclus), respectiv 26 lei (TVA inclus).

Totodată, telecomanda va putea fi achiziţionată şi independent de cele două opţiuni de mai sus, la un preţ de 50 de lei (TVA inclus), de către toate categoriile de clienţi UPC .

„Potrivit studiilor, copiii din Romania isi petrec, in medie, 20 de ore saptamanal in fata televizorului sau a calculatorului. Cu acest nou produs, ne dorim sa ii ajutam pe parinti sa protejeze inocenta copiilor lor, fara a-i limita insa pe cei mici.” – declara Severina Pascu, CEO UPC Romania. Sursa: http://www.zf.ro/business-hi-tech si http://teki.upc.ro


Niciun comentariu despre subiectul „Telecomanda Teki pentru copii de la UPC România”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile