joi, 3 ianuarie 2013

Vezi ProTV live prin Voyo

Din 31 decembrie 2012, voyo.ro oferă pe langa filme, seriale, show-uri si canalele ProTV, Acasa, Acasa Gold, Sport.ro si ProCinema.

Deci langa cele doua canale exclusive pe care le are, Voyo Cinema si Voyo Comedy, Voyo.ro a inclus in oferta de abonament si cele 5 canale PRO TV, toate integrate in noua sectiune a site-ului, TV ONLINE.
 
Voyo.ro este un portal de entertainment online cu un continut divers, de la peste 700 de filme, seriale, show-uri in direct si productii difuzate in avans la transmisiuni Live, canale exclusive si canale TV.

Din cauza unor drepturi de difuzare, pot aparea anumite limitari pe durata unor transmisiuni. Accesul la aceste canale este strict pentru abonatii Voyo.ro de pe teritoriul Romaniei.

Cei care au les sa se aboneze prin card, PayPal, sau au trecut de la plata prin SMS la cea cu cardul pâna pe data de 31 ianuarie 2013 vor plati pentru abonamentul Voyo 1Euro+TVA / luna in primele doua luni. Din a treia luna, abonamentul Voyo revine la valoarea de 3 Euro+TVA/ luna.
 
Din 31 decembrie, ai pe voyo.ro cea mai completa oferta de entertainment din Romania: poti sa vezi si canalele ProTV, acasa, Acasa Gold, Sport.ro si ProCinema daca ai abonament voyo.


Niciun comentariu despre subiectul „Vezi ProTV live prin Voyo”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile