vineri, 15 februarie 2013

FilmBox România, FilmBox Family România, FilmBox Extra 1 România

De peste douăzeci de ani, SPI International ( o companie cu sediul în New York şi cu birouri locale în Polonia, Republica Cehă, Slovacia, Ungaria etc ) a fost furnizor de top de filme de cinema si programe de televiziune în piața internațională. SPI opereaza in prezent 34 de canale de televiziune în 41 de țări, se mândrește cu o bibliotecă VOD imbatabilă și aduce mai mult de 25 de milioane de abonați lunar. Alianțele puternice ale SPI cu companii renumite cum ar fi Focus Features, The Weinstein Company, Summit Entertainment, Studio Canal, Pathé, Lakeshore Entertainment, Wild Bunch, BBC, ITV, Beta, Freemantle Corp, Tandem si multe altele asigură conținut divers pentru televiziunile distribuite.

În continuare vă prezentăm televiziunile Film Box care oferă programe subtitrate in limba română.

FilmBox Family România este un canal de filme pentru intreaga familie ce include: productii populare pentru copii si adolescenti, desene animate, comedii amuzante, seriale si filme pentru toata familia.

FilmBox Extra 1 România este un canal de baza de filme comerciale in stil Hollywood ce include filme semnate de regizori cunoscuti, seriale si miniseriale populare la nivel international, precum si filme cu bugete mari.

FilmBox România este canalul de televiziune principal al Filmox, difuzand in special filme.

Televiziunile se pot receptiona pe satelit prin Focus Sat ( 10 RON ) si Dolce Tv ( fără FilmBox Family România ).


Niciun comentariu despre subiectul „FilmBox România, FilmBox Family România, FilmBox Extra 1 România”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile