luni, 11 februarie 2013

RCS - RDS a achiziționat rețeaua Titan Net

Operatorul RCS & RDS a achizitionat rețeaua Titan Net și clienții săi din Bucuresti.

"La sfârșitul anului trecut am vândut rețeaua Titan Net companiei RCS RDS, . Nu pot spune numărul exact de clienți: oricum sunt mii, nu zeci de mii ", a declarat Florin Stanici, fostul proprietar al rețelei.

El nu a oferit detalii privind valoarea financiara a tranzacției, dar a precizat: "La un moment dat am avut o ofertă de la RCS RDS pentru o sumă de trei sau patru ori mai mare decat acum, dar atunci i-am refuzat."

"Obligaţia impusă operatorilor de telecom de a renunţa la cablurile aeriene şi de a folosi reţeaua subterană Netcity, coroborată cu decizii emise de primăriile din Bucureşti de a tăia cablurile aeriene care făceau legătură între blocurile de locuinţe pun o presiune enormă pe puţinii jucători mici care oferă servicii de acces la internet, care nu pot susţine aceste costuri, şi în aceste condiţii se văd nevoiţi să vândă pentru a nu risca să rămână fără reţea şi clienţi şi cu pierderi", a mai declarat pentru ZF Florin Stănici.

Rețeaua Titan Net a fost deținută de Enter-Net Team, o mică afacere cu șapte angajați și cifra de afaceri 73,000 euro în 2011, potrivit datelor de la Ministerul de Finanțe.

RCS & RDS nu au răspuns la întrebările despre noua achizitie, adresate de către jurnaliștii români.

RCS & RDS, o companie controlată de omul de afaceri Zoltan Teszari, a fost cel mai activ cumpărător de rețele de telecomunicații mici în ultimii ani. Conform estimărilor de pe piață, neconfirmate de către companie, în aproximativ un an compania ar fi adaugat aproximativ 200.000 de clienți în urma acestor tranzacții.


Niciun comentariu despre subiectul „RCS - RDS a achiziționat rețeaua Titan Net”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile