vineri, 1 februarie 2013

Tendințe în televiziune Vizionarea pe tablete

Vizionarea pe tablete a programelor de televiziune in direct sau inregistrate este de așteptat să crească la un total cumulat de 58 miliarde de ore pe an până în 2017, potrivit unor noi studii internationale. În cinci ani, vizionarea anuală a televiziunilor pe tablete va fi egală cu 10% din totalul de ore vizionate de catre consumatorii de televiziune si continut video.

Se preconizează că vânzările de tablete vor crește semificativ în următorii cinci ani, conducând la schimbări semnificative în peisajul afacerilor în televiziune sau video la cerere.

Succesul vanzarilor de iPad-uri și alte tablete, combinat cu popularitatea facilității de a viziona fluxuri si fisiere video pe aceste dispozitive, va determina o schimbare semnificativă a modului in care este consumat continutul video.

Se estimeaza ca 65% din gospodării vor detine la sfârșitul anului 2017 cel putin o tableta și că numărul mediu de tablete deținute într-o gospodărie va dublul nivelului actual. Aceasta evoluție va crea oportunități majore și noi provocări pentru furnizorii de conținut, pentru rețelele de televiziune, operatorii și agențiile de publicitate.

Aceste societăți trebuie să implementeze de pe acum strategii de vizionare online. Altfel, in anul 2017, vor pierde 10% din telespectatori sau poate chiar mai mult.


Niciun comentariu despre subiectul „Tendințe în televiziune Vizionarea pe tablete”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile