joi, 21 martie 2013

3doo Player, aplicație 3D pentru televizoarele LG Smart

S-a lansat o aplicatie cu adevarat utilă pentru pasionatii de filme si videoclipuri 3D, pentru televizoarele LG Smart 3D. Aplicatia a fost lansată simultan in 80 de țări, inclusiv pentru România.

Aplicatia 3doo Player poate fi downloadata si instalata gratuit din meniul televizorului, dupa ce va logati pe contul dvs. LG de pe televizorul Smart TV 2012 sau 2013, conectat la internet ( nu am verificat daca functioneaza si pe televizoarele LG Smart Tv produse in 2011 ),


Veti gasi in 3doo Player filme 3D de scurt sau lung metraj, videoclipuri 3D, muzica 3D si gameplay jocuri 3D si multe altele, pe care televizorul dvs le va recunoastea automat, ordonate pe categorii.

3doo Inc, este o platforma 3-D mass-media si de divertisment la nivel mondial.

LG, unul dintre cei mai mari producatori de televizoare din lume, a aprobat aplicatia lui 3doo player, care poate fi descărcată și instalată pe linia de televizoare LG Smart în 87 de țări
și teritorii de pe toate continentele.

"Aceasta colaborare va extinde platforma digitala 3D 3dooo, incat continutul 3D va ajunge la milioane de telespectatori care detin un televizor LG, inclusiv din piețe importante cum ar fi Statele Unite, Canada, India și Marea Britanie și pentru prima dată în piețele 3D mari, cum ar fi China, Coreea și Japonia, " a declarat Michael Stougiannos, Chief Executive Officer al 3doo, Inc.

"3doo este angajat mai puternic decât oricând pentru a construi poziția de lider mondial în mass-media și divertisment 3D, precum si in industria de distribuție film 3D în intreaga lume. Suntem foarte mândri că echipa de dezvoltare a ales platforma Smart TV a LG, care solicită standarde exigente de asigurare a calității. Cu câteva clickuri simple, aplicatia 3doo player poate fi descărcată și instalată rapid , conectând milioane de telespectatori LG la uimitoarea lume 3D si la conținut de la producători din întreaga lume.", a declarat Ingo Nadler, Chief Technology Officer al 3doo, Inc.

Platformă globală, care conectează direct furnizorii de conținut, producatorii de produse electronice, studiourile de film, precum și posturile de televiziune 3D, se extinde rapid. 3doo introduce de asemenea si reclame 3D care pot fi vizionate întreaga lume, creând un nou sector pentru industria de publicitate la nivel mondial, precum și pentru parteneri sau producători.

 "Industria de divertisment pentru acasă a răspuns la succesul din ultimul timp al filmelor 3D, cu o gamă largă de produse 3D, dar încă se confruntă cu probleme majore, cum ar fi lipsa de suficient conținut 3D pentru a fi rulat pe acestea, dar si necesitatea producătorilor de conținut 3D de a avea acces la infrastructura de distribuție necesară, ducând la incapacitatea utilizatorilor finali de a accesa conținut 3D de calitate ", a declarat Stougiannos.

"3doo este singura platformă globală care rezolvă cu succes toate aceste probleme. "

Începând de astăzi, telespectatorii cu mai multe tipuri de televizoare Smart Tv LG 2012 si cei care detin televizoare LG Smart 2013 pot să descărce și să instalaze aplicatia 3doo Player in urmatoarele piete: Albania, Algeria, Argentina,Austria, Australia, Belgia, Bolivia, Bosnia și Herțegovina, Brazilia, Bulgaria, Canada, Chile, China (CCTV & WASU), Columbia, Costa Rica, Croația, Cipru, Republica Cehă, Danemarca, Republica Dominicana, Ecuador, El Salvador, Egipt, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Grecia,Guatemala, Honduras, Hong Kong, Ungaria, India, Indonezia, Iran, Irlanda, Israel, Italia, Japonia, Iordania, Kazahstan, Kenya, Kuweit, Letonia, Lituania, Luxemburg, Republica Macedonia, Malaezia, Mexic, Maroc, Olanda, Noua Zeelandă, Nigeria, Norvegia, Pakistan, Panama, Paraguay, Peru, Filipine, Polonia, Portugalia, Qatar, România, Rusia, Arabia Saudită, Serbia, Singapore, Slovacia, Slovenia, Africa de Sud, Coreea de Sud, Spania, Suedia, Elveția, Taiwan, Thailanda, Tunisia, Turcia, Ucraina, Emiratele Arabe Unite, Marea Britanie, Statele Unite ale America, Uruguay, Uzbekistan, Venezuela și Vietnam.

Disponibilitatea platformei 3doo pentru milioane de televizoare LG urmeaza lansării aplicașiei pentru televizoarele Panasonic'( modele 2012 ), unde aplicatia 3doo exista pe linia de cea mai noua de televizoare VIERA 3D, alături de alte servicii de divertisment premium, cum ar fi YouTube, Netflix, Amazon Instant Video și Hulu.

Planurile 3doo sunt acelea ca aplicatia si serviciul 3D să fie distribuit in viitor pe cât mai multe modele de televizoare Smart Tv de la diversi producatori, dar si pe telefoane Smartphone 3D, tablete și dispozitive mobile de la toate marcile relevante din lume.

3doo este in prezent in negocieri cu alti lideri la nivel mondial, producatori de televizoare si de dispozitive mobile, precum și furnizori de conținut, incercand să extinda baza de utilizatori la 60 de milioane de unități de televizoare 3D care au instalată aplicatia, in trimestrul al dolea al anului 2013, și la mai mult de 350 de milioane de utilizatori în 2015.

3doo oferă transmisie electronică digitală ( streaming ) de conținut media, prin intermediul internetului, dar si transmisii de materiale audio, vizuale și audiovizuale, streaming de materiale video 3D, asadar servicii de transport și de distribuție de date sau de continut audio-vizual prin intermediul unei rețele globale de calculatoare, cum este internetul. De asemenea, 3doo mai oferă servicii de distributie de filme, inclusiv VOD ( Video On Demand, sau pe românește, video la cerere ).


4 comentarii despre subiectul „3doo Player, aplicație 3D pentru televizoarele LG Smart”:
nucku

sa lansat si la pe tv smart samsung am un es5500

Unknown

Nu pot sa ma loghez de pe tv.!

Unknown

La mine nu mai merge aplicatia...de ce oare?

Anonim

E posibil sa nu mai fie valabila acum? Inainte a mers, m-am jucat eu pe ea, Totusi,e aplicatie veche de 2 ani, poate nu mai sunt active serverele.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile