vineri, 1 martie 2013

45000 de filme online !

Grupul german ProSiebenSat.1 TV si-a marit biblioteca de pe portalul de filme video-on-demand (VOD) Maxdome, printr-un acord cu studioul de succes MGM de la Hollywood.

Portalul Maxdome va primi astfel drepturile de difuzare, printre altele, si pentru Skyfall ( noul film din serial James Bond ), precum și toate celelalte titluri ale francizei James Bond, care vor fi disponibile in biblioteca video online incepand de astazi, 1 martie 2013.

Skyfall poate fi vizionat la pretul de € 3.99 ( versiunea HD costa 4.99 € ). Timpul de acces este de 48 de ore în ambele cazuri.

Filmele de pe Maxdome pot fi vizualizate folosind un calculator, un set-top box sau la așa-numitele televizoare inteligente ( smart tv ). Este recomandata o conexiune la internet cu o rată de transfer de date de cel puțin de 2 Mbit / s. Din 17 Octombrie 2012, recepția este posibilă și pe PlayStation 3, fiind necesară instalarea de software suplimentar.

Maxdome ofera diverse pachete de abonament sau plata per film. Din pacate taxa de închiriere sau de cumpărare este în prezent disponibila numai prin intermediul unui cont bancar german. În plus, oferta este disponibilă numai atunci când este accesată de la o adresă IP germană, motiv pentru care o utilizare în afara Germaniei nu este posibilă.

Poate va intrebati de ce am adus in atentie un serviciu de inchiriere filme online la care nu au acces decat cititorii români din Germania si cu cont bancar german ?

Motivul este pentru a da exemplu si firmelor care ofera servicii similare in Romania, despre modul organizat si biblioteca de filme online impresionanta: potrivit informațiilor oferite de maxdome, peste 45,000 de fisiere video din diferite categorii sunt disponibile, dintre care sute de productii de succes sunt oferite gratuit spre vizionare !

Pe când si in Romania un astfel de serviciu VOD?


Niciun comentariu despre subiectul „45000 de filme online !”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile