sâmbătă, 16 martie 2013

Antene de satelit cu ... stickere

V-ati plictisit de aspectul antenei dvs ?

Vreti sa o camuflați sa nu mai iasă în evidență ?

Sau poate vreti sa utilizati suprafața antenei ca spatiul publicitar ?

Iata ca ideea a venit unui belgian, care a si creat un site in acest sens, ce comercializeaza stickere ( autocolante ) la comanda, pe diverse dimensiuni si modele la alegere ( sau personalizat cu imaginea trimisă de dvs. ) la preturi cuprinse intre 49,9E si 129,9 euro.


Bineinteles, cred ca se pot realiza si in Romania astfel de teste la preturi acceptabile. Nu stim daca foloseste un autocolant special care nu interfereaza cu proprietatile de reflexie a antenei, desi teoretic nu cred ca ar afecta in vreun fel un autocolant subtire si foarte bine întins pe suprafața antenei. Oricum, aceasta ramâne de testat.

Belgianul ( acum cu sediul in Franța ) spune ca autocolantele lui rezista la temperaturi de la - 40 grade Celsius până la 70 grade Celsius...

De asemena, belgianul spune că va avea colaborari cu diverse societati comerciale, care vor plăti stickere cu publicitate pentru firma lor, iar acestea sa fie livrate gratuit către diversi doritori. Astfel, belgianul poate câștiga bani de la societatile comerciale pentru tiparirea autocolantelor, societatile comerciale isi fac publicitate ieftina si de lunga durata, iar proprietarul de antena de satelit câstigă gratuit un autocolant frumos colorat. :) Poate este o idee de marketing bună si pentru România.

Site-ul belgianului este coloryoursat.com ( promovare gratuită pentru că ni s-a parut ideea interesantă ).


Niciun comentariu despre subiectul „Antene de satelit cu ... stickere”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile