joi, 14 martie 2013

Freesat adaugă noi televiziuni în grila de programe

Platforma DTH Freesat din Cehia si Slovacia va adăuga Travel Channel HD în ofertă, începând cu 1 mai 2013.

În plus, în conformitate cu declaratia lui Magnus Ternsjö de la UPC DTH, Freesat va include de asemenea in grila de programe și canalele Dajto si Prima Zoom .

Ternsjö a mai spus că UPC DTH intenționează să se concentreze tot mai mult pe Republica Cehă și Slovacia, unde deține DTH-ul Freesat.

UPC este de asemenea prezent pe piețele DTH din Ungaria (UPC Direct) și România (Focus Sat) și are un număr total de abonați care a crescut de la 533.000 la sfârșitul anului 2010 la 630.00 în 2011 și 719.000 la sfarsitul anului 2012.

Ternsjö crede că sportul a contribuit la cresterea platformelor UPC, Sport 2 HD fiind disponibil doar pe Freesat și la televiziunea prin cablu UPC.


15 comentarii despre subiectul „Freesat adaugă noi televiziuni în grila de programe”:
Anonim

CIND APARE si PENTRU ROMANIA

claudyu

în curand

Anisoara

pai e ca sigla asta din articolu asta mai vechi asa e ?

http://hdsatelit.blogspot.ro/2013/03/freesat-un-nou-dth-pentru-romania.html

Anisoara

Bine esti amabil, multumesc pentru precizari. Nu reuseam sa intru pe pagina lor freesat.ro, cred ca nu merge de la mine. Sa speram ca îi da drumul mai repede.

Marinel

Sal. mie imi arata viacces pe12643v

Anonim

Inseamna ca sunt transmise HD!!

Anonim

Programele sunt transmise HD cumva!!

Cristi

Nu sunt HD!

Prin standardul DVB-S2 / MPEG 4 se transmit si programe SD, nu doar HD, dar e preferat datorita compresiei mai bune decat la MPEG 2 si posibilitatii de a transmite astfel programe mai multe pe aceasi frecventa.

Insa standardul MPEG4 poate fi receptionat in general doar de receivere HD, chiar daca programele sunt SD.

MPEG4 / DVB-S2 nu inseamna neaparat ca programele sunt transmise HD, cum nici MPEG 2/ DVB-S nu insemana intotdeauna ca programele transmise prin respectivul sdandard sunt neaparat SD si nu pot fi HD.

Laurentiu

Cred ca le-a anuntat putin gresit. Canalele noi sunt Prima Tv si Freesat.

N24 era inca din martie 2013, acum nu mai e (probabil temporar) la DTH-ul Freesat:

http://hdsatelit.blogspot.ro/2013/04/prima-tv-fost-adaugata-la-freesat-dth.html

Anonim

Mersi mult Cristi ptr informatie

Anonim

Pe linga prog. FreeSat ce progreme se mai prind de pe acest satelit!!

Laurentiu

Necodat mai sunt transimise pe 16 grade est: Top News,My Music,Shop TV,TV Kopernikus, Best Of Macedonia, K-15 Music, Favorit TV, Kurdistan TV,Albania Screen RTV, Antena 2,Antena 3 Romania, Euforia Lifestyle TV, GSP TV, Carli TV, Golica TV, BN Sat TV, BN Music, Face TV, OBN, RTRS, Folk Plus, Kanali 7, OTV Valentino, MKTV 2 Sat, Duga TV,Svet Plus, TV Soko, HD Music, Eurochannel, KCN Music 2, TV Romania International si toate canalele TVR, Etno TV, Taraf TV, Vacanta TV, DDTV, Top 1 TV, RTV Montenegro, Atlas TV (Montenegro) si altele. Plus ca mai sunt transmise si alte programe de televiziune codate sau partial codate, dar si posturi de radio.

Adrian C

Sal.Laurentiu a mai aparut Agon Chanel,BBF,acestea au muzica si inca doua KTV si RTV 21 Junior astea doua au semnal dar nu emit.

Anonim

Mersi mult Laurentiu

Anonim

salutare
w3c are doua spoturi de interes pt noi, Europe A si Europe B. cel mai probabil spotul nu are nici o importanta pt utilizatorii din Romania. pe Europe A emite de la sfarsitul anului trecut National TV & Co (prind Favorit de atunci). toate celelalte canale sunt pe Europe B
sper sa nu se lanseze in bunul spirit Romanesc dupa Paste

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile