sâmbătă, 2 martie 2013

Redare Youtube de pe telefon pe televizoarele smart

Google a adaugat propria versiune de AirPlay pentru universul Apple, datorită unei functii de asociere prin care se conectează automat aplicația YouTube pentru OS la televizoare Google TV, cu diverse receivere sau alte televizoare smart tv compatibile cu aplicatia.

Utilizatorii pot folosi iPhone-urile și iPad-urile pentru a căuta și găsi videoclipuri de pe YouTube ( ca o telecomandă ), apoi le trimit spre televizor, cam în același fel in care AirPlay permite utilizatorilor Apple să partajeze conținut între aplicatii din dispozitive iOS (inclusiv YouTube) și diverse displayuri.

"Aveți un iPhone sau iPad și un televizor Google sau unul smart compatibil? Puteți sa redati acum pe televizor clipuri video și sa controlati  televizorul cu aplicatia YouTube iOS , ca o telecomandă pentru YouTube", a declarat compania pe blog. "Oricine de pe aceeași retea Wi-Fi se poate alătura pentru a controla videoclpurile sau pentru a le adăuga la o listă de redare."

Compania a adaugat: "Această caracteristică de asociere automată este, de asemenea, disponibilă si pe aplicația YouTube pentru Android și compatibila deja cu televizoarele smart produse in ultimul timp de LG, Sony, Panasonic, dar si cu PS3 si alte dispozitive."

Google a introdus caracteristica de asociere si control în aplicatia Youtube pentru dispozitive Android inca din noiembrie anul trecut.

Bineinteles, deja facilitati asemanatoare au fost introduse si de alte aplicatii neoficiale ( de exemplu cele pentru crearea de server media cu ajutorul telefonului ).

Aplicatia Youtube oficială poate fi descarcata de aici:

- Pentru Iphone - Download

- Pentru Android - Download


Niciun comentariu despre subiectul „Redare Youtube de pe telefon pe televizoarele smart”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile