luni, 11 martie 2013

Televiziunea Al Jazeera English a lansat noi aplicații Android și BlackBerry 10

Al Jazeera English a lansat sau updatat noi aplicatii pentru tabletele cu Android, dar și pentru utilizatori BlackBerry 10.

Aplicatia oferă utilizatorilor stiri complete din secțiunile cele mai populare ale site-ului Al Jazeera English, inclusiv acces gratuit live la emisiuni 24 de ore, dar si la cele mai recente programe de actualități.

Aplicația BlackBerry 10 a fost realizată în colaborare cu specialisti de la BlackBerry, permițând astfel utilizatorilor să acceseze funcții inedite cum ar fi BlackBerry Messenger.

Comentând cu privire la lansare, Moeed Ahmed ( șeful de la Al Jazeera Media Network ) a declarat: "Suntem incantati ca Al Jazeera distribuie știri și actualități cu acoperire disponibilă acum si pe tabletele cu Android și dispozitivele BlackBerry 10. Lansată și piața globală Android, care este în creștere într-un ritm incredibil, aplicatia reiterează angajamentul Al Jazeera de a garanta telespectatorilor că pot viziona televiziunea noastră oricând și oriunde doresc, fie că este vorba de o tabletă, un dispozitiv mobil, PC sau televizor conectate la internet. "

Al Jazeera ese o televiziune vizionata in peste 100 de țări, cu un potential de 220 de milioane de telespectatori.


Niciun comentariu despre subiectul „Televiziunea Al Jazeera English a lansat noi aplicații Android și BlackBerry 10”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile