miercuri, 3 aprilie 2013

Ce înseamnă Tooway ?

Tooway este un serviciul de internet bi-directional prin satelit, disponibil in intreaga Europa.

Serviciul a fost lansat în 2007 prin intermediul a doi sateliti geostaționari Eutelsat , Hot Bird 6 (13 grade est ) și Eurobird 3 ( 33 grade Est ).

Serviciul Tooway furnizat prin acesti doi sateliți ofera internet fără a fi nevoie de o conexiune terestră.

La sfârșitul anului 2010, Eutelsat a lansat KA-SAT, primul satelit european de capacitate mare ce opereaza în banda Ka.

KA-SAT a fost poziționat de 9 ° Est și oferă acces la internet, avand semnal catre Europa și bazinul Mediteranean. Serviciul Comercial al KA-SAT a fost lansat la sfârșitul lunii mai 2011 si ofera viteze superioare de download si upload.

Tooway foloseste transmisia prin satelit pentru a oferi consumatorilor din întreaga Europă și bazinul mediteranean acces la internet. Spre deosebire de serviciile bazate pe infrastructuri terestre (cum ar fi prin cablu sau ADSL), sateliții furnizează servicii în zonele de acoperire mare, inclusiv pentru un intreg continent.

Serviciu este oferit cu viteze in functie de volumul de consum lunar, printr-o politică de acces echitabil. Când traficul lunar al unui client este mai mare de un anumit nivel, serviciu rămâne disponibil, dar la viteze mai mici.

Tooway, de asemenea, oferă un serviciu de Voice over IP pentru apeluri de voce prin Internet.

În jumătatea anului 2011, utilizarea comercială a satelitului KA-SAT a permis rate superioare de viteza si volum mai mare de trafic, la același preț, în zona de acoperire europeană.

Viasat SurfBeam este tehnologia utilizata. Aceasta foloseste banda Ka, care este de aproximativ de două ori mai mare în frecvență ca banda Ku. Acest lucru implică un fascicul de mici, care contribuie la mai mici pentru utilizatorii finali terminale.

Abonamente la Tooway se pot face si in Romania Tooway prin mai multe firme, cu echipamente ce se pot lua in custodie, cumpara, cu activare platită sau gratuita ( in functie de ofertele promotionale si pachetele achizitionate).


4 comentarii despre subiectul „Ce înseamnă Tooway ?”:
Anonim

Am nevoie de banda simetrica 20-20Mbps imi pot oferi cineva asa ceva prin satelit sau nelul lor e ADSL.

Johny R

Abonamentul Tooway Absolute ofera 20Mbps download/ 6 Mbps upload, dupa oferta de aici: http://www.tooway.com/.

Contacteaza-i sau cauta un distribuitor din Romania afisat la ei pe site si intreaba-i daca pot tehnic sa iti ofere si 20 MB upload, printr-o oferta personalizata care probabil va depasi un abonament de 100 de euro pe luna, darca ar fi posibil la aceasta viteza.

Anonim

Nu poti prin wireless de la un provider apropiat

Laurentiu

Abonamentul la internet prin satelit functioneaza direct prin satelit, nu prin wireless de la un provider apropiat.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile