joi, 4 aprilie 2013

Dolce Sport On Line: Dolce Sport 1, Dolce Sport 2, Dolce Sport HD

Cum vizionez Dolce Sport online ? E o intrebare pe care am primit-o recent de la un cititor.  Probabil respectivul cititor s-a referit la un continutul distribuit oficial online Dolce Sport 1, Dolce Sport 2 si Dolce Sport 3, care ofera calitate mai buna decat diverse site-uri sa le spunem "neoficiale".

Daca intrebarea se referea la alte siteuri unde sunt transmise online fara licență posturile Dolce Sport , prin diverse toolbar ce se downloadeaza si au liste de televiziuni ( inclusiv canalele Dolce TV ) sau la pagini de televiziuni online unde aceste posturi de sport sunt incluse fara aprobare, pe acelea nu le puteti cauta decat dvs. pe un motor de cautare, noi nu putem recomanda astfel de link-uri, fiindca ar insemna sa incurajam actiuni neconforme cu principiile noastre.


Oricat de banala ar fi intrebare, îi vom da totusi un raspuns legal : pentru a receptiona online programele Dolce Sport 1, Dolce Sport 2 si Dolce Sport HD accesati platforma Dolce TV ( Romtelecom) si va abonati la pachetul Sport. Aceasta ofera exact aceste posturi: Dolce Sport 1, Dolce Sport 2 si Dolce Sport HD.

In privinta accesului mobil, va citam de pe websiteul serviciului Dolce Web Tv:

Serviciul poate fi accesat de catre utilizatorii care detin un cont activ creat pe portalul web www.dolcetv.ro si prin intermediul aplicatiilor mobile compatibile cu anumite modele de dispozitive de operare de tip telefoane inteligente si tablete PC, astfel
- exclusiv prin wi-fi in retelele de internet Romtelecom si Nextgen pentru portalul web www.dolcetv.ro
- exclusiv prin wi-fi in retelele de internet Romtelecom si Nextgen si reteaua de internet 3G Cosmote pentru aplicatiile mobile. Continutul disponibil in aplicatiile mobile poate fi diferit de continutul disponibil in interfata web a Serviciului, conform drepturilor de distributie si strategiei comerciale.
De asemenea, serviciul ofera posibilitatea vizualizarii continutului pe baza unui abonament sau a cartele valorice virtuale (voucher), pe computerul clientului, pana la consumarea creditului achitat sau, dupa caz, pana la expirarea termenului de valabilitate al creditului.

Procedura de comanda ar fi urmatoarea:
1. Pentru a comanda Serviciul, clientul va completa datele solicitate in formularul de comanda afisat pe Pagina web ("Formularul de Comanda") si va confirma comanda in conformitate cu instructiunile de pe Pagina web. Pentru executarea comenzii sale, clientul isi va da acordul ca Romtelecom sa transmita acceptarea comenzii la adresa de e-mail specificata in Formularul de Comanda. Inainte de a completa Formularul de Comanda si de a confirma comanda, Clientul va confirma ca accepta acesti Termeni si Conditii Generale precum si Conditiile de utilizare a site-ului dolcetv.ro. Daca clientul nu este de acord cu Termenii si Conditiile Generale si/sau cu Conditiile de utilizare a site-ului, clientul nu va putea comanda Serviciul. Romtelecom nu este raspunzator pentru corectitudinea datelor completate de client in Formularul de Comanda.
2. Romtelecom va transmite clientului la adresa de e-mail mentionata de client in Formularul de Comanda acceptarea de catre Romtelecom a comenzii clientului ("Acceptarea Comenzii").
3. Acceptarea Comenzii reprezinta data incheierii contractului intre Romtelecom si client avand ca obiect furnizarea Serviciului comandat ("Contractul").
4. Accesul la Serviciu se realizeaza in baza unui nume de utilizator individual si a unei parole.
5. Acesti Termeni si Conditii Generale sunt stocati de catre Romtelecom si sunt accesibili clientului pe Pagina web.
6. Contractul se incheie in limba romana.
Speram ca am adus lamuririle necesare pentru intrebarile dvs. Sursa partiala text articol: dolcetv.ro

De asemenea, pentru a nu fi postate diverse linkuri catre site-uri care transmit online Dolce Tv fara acordul aceste posturi de televiziune, vom dezactiva comentariile la prezentul articol. Multumim pentru intelegere.


Top 5 articole în ultimele 7 zile