vineri, 19 aprilie 2013

Samsung Galaxy S4 ajunge în magazine

Samsung Galaxy S4 va fi trimis in magazine in curand și deja sunt previziuni în ceea ce privește cererea mare pentru cele mai noi smartphone de top de la Samsung.

Vor fi trimise in magazine ( până la sfarsitul lunii aprilie 2013 ) aproximativ 10 milioane de unități în prima lună si aproape 30 milioane de telefoane in al doilea trimestru al anului 2013.

Telefonul va ajunge în 50 de țări din întreaga lume până la sfarsitul acestei luni.

Având în vedere cererea mare de smartphone-uri Samsung Galaxy din ultima vreme este destul de probabil ca Samsung să ajungă epuizarea primele transporturi în timp record.

Spre deosebire de HTC, care are în prezent probleme de aprovizionare pentru unele zone, Samsung a declarat că ar fi într-o poziție relativ confortabilă, fiindca are asigurata productia celei mai mari părți a componentelor utilizate în smartphone-urile sale.

Samsung ar putea trasfera de asemenea procesul de fabricație la unele din facilitățile sale de productie din întreaga lume, în special în China sau Vietnam, în cazul în care tensiunile din Coreea vor crește în continuare.

Samsung Galaxy S4 are un procesor quad-core de 1,9 GHz, ecran de 5 inch, camera principala de 13 MP si 13 moduri de fotografiere. Mai e o camera secundara, iar cele doua pot fi folosite simultan. Telefonul are un ecran Full HD Super AMOLED, primul de acest gen din lume. Densitatea de pixeli de 441 ppi.

Pretul nu a fost comunicat oficial, insa cel mai probabil va fi undeva intre 2700 si 3000 RON pentru un telefon la liber.


Niciun comentariu despre subiectul „Samsung Galaxy S4 ajunge în magazine”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile