marți, 14 mai 2013

HBO GO, în viitor și prin rețelele RCS-RDS și ale altor operatori ?

Cum sunt abonat de ani la programele HBO, am decis sa adresez o intrebare pe pagina de Facebook a HBO Romania si am avut placuta surpriză sa primesc un raspuns intr-un termen scurt.

Intrebarea era referitoare la posibilitatea clientilor RCS-RDS care sunt abonati la programele HBO, de a avea acces la HBO GO.

Serviciul video-on-demand HBO GO este oferit tuturor abonatilor MAXPACK la pachetele de programe HBO care au o conexiune de internet de la unii operatori de televiziune din Romania, dar nu si pentru clientii de la RCS-RDS.

Operatorii autorizati de catre HBO GO sunt deocamdata Romtelecom, iNES, NextGen Communications, Pan Electro, TV SAT 2002 si INTERSAT.

Nu cred ca mai necesita promovare serviciul HBO GO, calitatea continutului oferit fiind foarte ridicata.

HBO GO este disponibil 24 de ore pe zi, în fiecare zi a săptămânii şi îţi oferă acces instant la programe HBO ( producţii originale, blockbustere, documentare, seriale, concerte şi multe altele, direct pe computerul tău, pe telefon smart, pe televizoare smart etc ).

Raspunsul pe care l-am primit pe pagina de Facebook a HBO Romania a fost urmatorul:

HBO Romania: Buna ziua. Dorinta noastra este ca HBO GO sa fie disponibil pentru abonatii tuturor operatorilor. Suntem in discutii cu operatorii care nu au lansat inca serviciul. Vom reveni cu detalii pe parcurs.
UPDATE 8 martie 2015: HBO GO a fost introdus si la operatorul RCS-RDS. Detalii găsiți AICI.


Un comentariu despre subiectul „HBO GO, în viitor și prin rețelele RCS-RDS și ale altor operatori ?”:
costea310d

va doresc, cit mai repede, succes.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile