miercuri, 29 mai 2013

Landscape HD, prima televiziune online Full HD 1080p

Landscape HD, primul canal liniar online 1080p de muzica instrumentala, a lansat aplicatia sa pentru televizoarele Sony Bravia fabricate in 2012 si 2013.

Telespectatorii pot viziona peisaje extraordinare si muzica relaxantă pe canalul Landscape HD, alegand din listă aplicația corespunzătoare.

Landscape HD are acoperire globală și oricine cumpără un televizor Sony Bravia poate receptiona acest canal cu adevarat Full HD 1080p, televiziune care nu este disponibil prin intermediul distribuitorilor de televiziune tradiționali.

Nick Austin, președintele Landscape HD, a declarat ca televiziunea este localizata in limba care este cunoscuta cel mai bine in în toate țările: muzica fără cuvinte.

"Este extrem de placut sa stim ca putem oferi acum gratuit canalul nostru de muzică oriunde în lume și datorită distribuției prin Internet poate fi accesat imediat. Telespectatorii vor putea vedea pretutindeni si oricand imagini cu adevarat 1080p.", a mai spus acesta.

"Televizoarele Sony Bravia vă vor oferi avantajul de a puteaface diferența dintre calitatea cu adevara FUll HD cu care o emite Landscape HD și celelalte canale care pretind a fi HD, dar sunt transmise prin satelit de fapt upscalat, din cauza bitrateului mic, cauzat de lățimea scumpă de bandă", a mai mentionat reprezentatul Sony.

Este posibil ca televiziunea Landscape HD sa lanseze o aplicație și pentru consolele Playstation 3.

Ca si televiziune, Landscape Tv a emis prima data incă din anul 1987.


Un comentariu despre subiectul „Landscape HD, prima televiziune online Full HD 1080p”:
Delia

Din clip am ramas profund impresionata! Extraordinar !

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile