joi, 16 mai 2013

LG Google Smart TV cu Android 4.2.2 Jelly Bean !

LG Electronics va actualiza televizoarele sale Google Tv cu cea mai recentă versiune a sistemul de operare Android, respectiv 4.2.2 Jelly Bean.

Disponibilă in SUA in maxim 1-2 luni, actualizarea va permite clienților să se bucure de mai multe aplicații, inclusiv jocuri care oferă un nivel mai mare de interactivitate și grafică avansată.

LG este a prezentat televizorul Google TV cu noul sistem de operare la Conferința Google Developer de la San Francisco din aceasta saptamana.

În plus față de creșterea performanței generale, cea mai recentă actualizare Jelly Bean acceptă aplicatii dezvoltate prin NDK ( Native Development Kit ), astfel încât televizoarele Google TV ruleaza aplicatii concepute pentru telefoane fara modificari sau cu mici adaptari ( pentru a fi comandate mai usor cu telecomanda).

Astfel, utilizatorii pot juca foarte multe jocuri de telefoane pe un ecran mare al unui televizor LG Google TV, jocuri pe care le pot descarca direct de pe Google Play.

De asemenea, vor putea fi utilizate si playere Android pentru filme si muzica si alte mii de aplicatii utile.

Acest nivel de compatibilitate oferă programatorilor o mai mare ușurința pentru dezvoltarea de aplicatii Android pentru acest tip de televizor, ceea ce este un mare avantaj, mai ales ca televizoarele Smart Tv actuale ( cele care nu sunt Google TV ) au un numar limitat de aplicatii si de obicei neinteresante. Insa noile televizoare ofera acces la mii sau zeci de mii de aplicatii.

"LG Google TV cu cel mai recent sistem de operare Jelly Bean și suport NDK va oferi o experiență de utilizare îmbunătățită și acces la aplicații mai mari si mai multe," a declarat Havis Kwon, președinte și CEO al LG Home Entertainment Company.

"În plus, pe langa faptul ca va permite utilizatorilor să se bucure de aplicații avansate Android, cel mai recent sistem de operare va oferi dezvoltatorilor noi oportunități în arena Smart TV."

Ultima actualizare va include de asemenea o tehnologie patentată de LG si denumita 3D Game Changer, care poate schimba orice joc intr-un stereoscopic, aducând experienta de gaming la o dimensiune nemaivazuta pana acum pe televizoarele smart.

3D Game Changer va produce un efect complet captivant, afișând jocuri 2D si 3D standard în mod 3D stereoscopic, cu efecte la fel de pronuntate ca în filmele realizate cu echipament 3D.

Android 4.2.2 Jelly Bean va fi disponibil in SUA ca actualizare OTA pentru televizoarele existente LG Google Tv, începând cel mai târziu cu al treilea trimestru al anului 2013.

LG Google TV va fi de asemenea disponibil pentru prima dată în afara Statelor Unite, când va fi introdus pe piața coreeană, în cursul acestui an.

Exista extrem de mici sperante sa ne adapteze un astfel de sistem de operare si pentru noi, cei care am achizitonat televizoare mai devreme de anul 2013 sau le vom achizitona in acest an, televizoare care nu sunt Google Tv. Actualele sisteme de operare ale televizoarelor Smart Tv sunt bazate pe Linux, iar sistemul de operare Android are la bază tot Linux-ul. Bineinteles, ar fi o munca serioasă din partea programatorilor ( mai ales legata de compatibilizarea sistemului cu arhitectura procesoarelor Smart Tv actuale, care folosesc procesoare cu tehnologii semnificativ diferite fata de cele de la Google TV), dar nu imposibila teoretic.


Un comentariu despre subiectul „LG Google Smart TV cu Android 4.2.2 Jelly Bean !”:
Anonim

Bai ce mai inventeaza astia, numai bani sa ai

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile