joi, 2 mai 2013

Minute nelimitate naționale fixe și internaționale pentru clienții din rețelele Romtelecom și Cosmote

Romtelecom a anuntat intr-un comunicat oficial pentru presa in data de 30 aprilie 2013 ca incepand cu aceasta săptămână, clienții existenți de voce ai Romtelecom care dețin abonamente cu minute incluse pot comunica nelimitat, atât la nivel național, cât și internațional, fără costuri suplimentare.

"De-a lungul timpului, ne-am străduit să le răsplătim clienților noștri loialitatea și încrederea pe care ne-o arată, prin diferite inițiative, de la creșterea gratuită a vitezelor pentru internet, la extinderea permanentă a grilei de canale TV sau oferirea de conținut exclusiv. Acum ne adresăm cu beneficii semnificative clienților de voce, pentru care am extins aria și intervalele de comunicare nelimitată, fără ca aceștia să fie nevoiți să semneze hârtii în plus sau să plătească ceva suplimentar", a spus Ovidiu Ghiman, Director Executiv Strategie și Comercial Rezidențial, Romtelecom.


Toți clienții de voce care dețin abonamente cu minute incluse vor beneficia automat de convorbiri nelimitate în rețeaua Romtelecom și COSMOTE, în toate rețelele fixe, la nivel național, dar și la nivel internațional, în funcție de tipul de abonament. Această inițiativă nu implică niciun cost suplimentar din partea clienților și nicio obligație contractuală față de companie.

"Ceea ce e extraordinar la această schimbare e faptul că abonații vor avea facturi mai mici, chiar dacă vor vorbi mai mult, si că nu este vorba despre o ofertă promoțională, ci de un beneficiu pe o perioadă nelimitată", a mai adăugat Ovidiu Ghiman.

De minute nelimitate beneficiază și clienții care dețin abonamente cu minute incluse din vechiul portofoliu, fără niciun cost suplimentar și fără nicio obligație contractuală.

Clienții noi vor putea opta pentru unul dintre aceste 3 abonamente cu minute incluse, disponibile, fie în pachete personalizabile care includ servicii de televiziune și internet, fie individual.


11 comentarii despre subiectul „Minute nelimitate naționale fixe și internaționale pentru clienții din rețelele Romtelecom și Cosmote”:
Anonim

Este un lucru foarte bun. Tineti-o tot asa. BRAVO ROMTELECOM !

Anonim

Sa nu ne grabin sa nu fie o cacealma sa incepem sa sunam peste tot si apoi surpriza .Eu spun in felul urmator sa sunam la ei si daca e asa sa ne trimita o data cu factura si aceasta oferta stampilata si semnata ROMTELECOM sa avem ceva concret NU vorbe.

DTH Fan

Pai ce vorbe, daca e comunicat oficial ?

Anonim

Bine, vorbesc national si sa vedem.RDS-ul mai are putin si se extinde in troata tara ,acum vin cu oferte si ROMTELECOM, FOCUSSAT etc. cam tirziu ,la jarmani pe oameni ,iau mintit .Un exemplu la rtc acum trei ani am luat net de 6Mbps atit tinea reteaua ,acum imi da 16Mbps cu cit se invecheste reteaua imi da mai mult.SUPER!!

Anonim

Ce comunicat OFICIAL ,doar nui dor gura.Am fost pacaliti si nu mai vrem.

Anonim

Vorbeste si tu limitat de cativa euro prima luna, respectand orele alea din comunicat in care spune ca ai convorbiri nelimitate conform tipului tau de abonament si peste o luna vezi daca ti s-a incarcat ori nu factura. Ce vrei mai mult de atata verificare. Plus ca au bagat reclama si la tv.

Anonim

E valabil numai in COSMOTE si ROMTELECOM .Pai ce vam spus, sa pacaleasca pe cei care nu stiu (pe tanti de la tara ca ei platesc)

Damian

Pai nu vad ce pacaleala ar fi, nu se vede clar in tabel?

"în reţeaua MOBILĂ COSMOTE şi în toate rețelele FIXE naţionale.

Orange mobil, Vodafone Mobil, RCS Mobil nu sunt retele FIXE, sunt mobile , deci oferta e clar că nu se aplică la acestea.

Am subliniat anumite cuvinte, ca sa le sesizati mai bine.

Nu e problema Romtelecom ca unii citesc jumatati de fraza.

Anonim

Am inteles dar ce operator mai e FIX in Romania decit ........

Damian

RCS are retea fixa. Oare se aplica minutele nelimitate si catre RCS?

De asemenea, exista foarte multe retele fixe in Europa. Dupa oferta, cred ca minutele respective nelimitate se aplica si catre acestea.

Anonim

Nu se aplica si daca mia-duc bine aminte a mai fost cu retele fixe de tel. la COSMOTE si sa luat teapa

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile