duminică, 12 mai 2013

Serviciile VOD ajută la promovarea televiziunilor

"VOD ( video la cerere ) poate amenința televiziunea, dar este in acelasi timp si un serviciu benefic pentru televiziune", a spus Jeff Bewkes, CEO-ul Time Warner.

"Industria nu ar putea avea o dezvoltare mai pozitivă decat cea oferita de serviciile VOD", a declarat Bewkes pentru participantii la o recentă conferință, anuntă CNET.

El a amintit că time-shifting-ul încurajează spectatorii să urmareasca programele, mai ales pe cei care poate au ratat emisia live originală. Și aceasta oferă companiilor media și distribuitorilor de televiziune sansa de a vinde continut video la cerere.

Cum era de așteptat, Bewkes a subliniat situatia aplicatiei HBO GO. Aceasta ofera continut VOD si îmbunătățește cifra afaceri. HBO GO este "produsul cel mai bun pentru filme în lumea de astăzi", a spus el.

Bewkes a indicat că aplicatia amintită a avut un efect pozitiv asupra atragerii clienților. HBO a avut astfel un putenic an de crestere a abonatilor, ajungand la un numar de 40 de milioane de telespectatori pentru canalale HBO și Cinemax in SUA și 70 de milioane de abonati în afara Statelor Unite.

De asemenea, el a menționat si serviciul Netflix. "Oamenii care doresc abonamente la pachete VOD de înaltă calitate sunt aceiași oameni care doresc Netflix,", a spus el.


Niciun comentariu despre subiectul „Serviciile VOD ajută la promovarea televiziunilor”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile