miercuri, 19 iunie 2013

Freesat functionează acum și cu cartela TVR

Website-ul DTH-ul românesc Freesat a avut parte de un upgrade, fiiind completat cu noi informatii si elemente grafice. Din cele mai interesante informatii care au fost adaugate, va cităm cateva:

- Ai cartela TVR ? Platesti cu 39 de lei mai putin. Activează-țí cartela online aici.

 - Freesat este un DTH diferit prin faptul ca nu ai perioada contractuala si nici factura lunara, platesti o singura data pe an, ai posturile romanesti cele mai vizionate incluse in pachet si poti avea acces la peste 500 de posturi internationale. Sistemul functioneaza pe baza de cartela de acces pre-platita, iar pentru instalare ai nevoie de un decodor si antena compatabile, disponibile la distribuitorii Freesat."

- Cu Freesat platesti o singura data pe an, nu ai factura lunara si nici perioada contractuala. Cu doar 99 de lei, ai asigurate posturile tale preferate pentru un an intreg. Cartela Freesat costa 79 lei si se plateste o singura data. Momentan poti plati pentru activarea serviciului la distribuitorii Freesat iar in curand vom adauga alte modalitati de plata. Freesat vinde doar cartela si accesul la pachetul de programe, nu si echipamentul si serviciile de instalare."

Unde este disponibil serviciul?

Fiind un serviciu de tip DTH (TV prin satelit), Freesat este disponibil oriunde in Romania. Antena de receptietrebuie sa fie orientata catre sud, fara obstructii (copaci, cladiri, etc.). Verificati cu instalatorul dumneavoastra posibilitatea montarea antenei fara impedimente.

Locuiesc in afara tarii. Pot sa am Freesat?

Desi satelitul prin intermediul caruia este asigurat serviciul permite receptia oriunde in Europa, nu aveti voie sa utilizati Serviciul Freesat in afara Romaniei, din cauza restrictiilor impuse de catre detinatorii drepturilor de continut. Cititi cu atentie Termenii si Conditiile de Utilizare a Serviciului.

Detin un receptor de la un alt operator. Pot sa il folosesc pentru Freesat?

Nu. Pe de o parte, Freesat foloseste transmisia MPEG4/DVBS2, diferita de transmisia altor operatori, sau operatori existenti pe piata “imperecheaza” cartela cu receptorul, pe de alta parte.

Am o antena de receptie de 80 cm. Pot sa o folosesc pentru Freesat?

Da. Trebuie doar repozitionata. Cere detalii instalatorului tau.

Mai multe informatii gasiti pe site-ul Freesat.


23 de comentarii despre subiectul „Freesat functionează acum și cu cartela TVR”:
Anonim

ar mai trebui umpluta grila aia saraca cu inca ceva canale..cel putin de documentare zic eu...asa..e cam subtire

Anonim

:))

Anonim

ar mai trebui multe canale din romania ca sa ma abonez la ei

detrax

Intradevar, mai sunt necesare canale. Un transponder daca ar mai inchiria ar fi super.

detrax

Dar oricum e o oferta interesanta. M-as abona cu placere daca ar avea vreo 50 de canale ( cele generaliste romanesti TOATE in special ).

Anonim

este o oferta buna, dar daca nu sunt canale romanesti mai multe în grila, nu are nici un farmec. Inseamna ca nu au bani sa introduca.

Anonim

io am o cartela TVR Viacces de vreo 4 ani cumparata de la o firma dupa net
o am in un dulap nefolosita
o mai fi oare buna?????

Anonim

Eu zis ca mai e buna

paul

a reusit cineva sa activeze vreo cartela?

Romanian Dreambox Info

Sau activat cartele TVR, contactati dealerul de unde ati cumparat cardul TVR pentru activarea programelor FreeSat pe card TVR, pentru activarea online mai trebuie sa asteptati un pic, saptamana viitoare va fi posibila activarea online.

Anonim

Sa inteleg ca trebuie platita diferenta?

Romanian Dreambox Info

Corect!platesti cu 39 de lei mai putin daca deti un card TVR.

Anonim

Pana nu introduce HBO, AXN, TCM, HBO COMEDY, CINEMAX, CINEMAX 2, U TV, MUSIC CHANNEL, KANAL D si multe alte canale, eu nu ma abonez la Free Sat, cel mai prost DTH, se fac de ras.

Alexyss
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Romanian Dreambox Info

Anonim
20 iunie 2013, 17:12

Ai alte DTH-uri la dispozitie ce iti ofera ceea ce doresti, FreeSat se adreseaza doar unui anumit segment de consumatori tv via satelit.

Activarea online a , cardului TVR pentru programele FreeSat este posibila acum direct pe site:

http://www.freesat.ro/plata_pas_unu.php

Anonim

free sat se adreseaza celor care le place canalele TVR si canale straine.

Anonim

Ce nu am inteles eu este ca cartela FreeSat la achizitionare are un an vizionare apoi dupa un an ce se intimpla

Anonim

cartela merge si pe dreambox?

Anonim

Anonim de pe 24 iunie 2013, 08:07, dupa 1 an platesti inca un an ( 99 RON intreg anul urmator ).

amadeus

Pot sa imi cumpar orice receiver liber de contract pentru cartela tvr+freesat?

Anonim

Functioneaza doar cu receiverele compatibile cu sistemul lor de codare, parca era Conax CAS 7, ca mi se pare ca Viaccess nu stiu daca mai au cartele pe stoc.
Cel mai bine este suni la ei si ii intrebi ce receptor cu Conax sa cumperi. Nu functioneaza receptoare gen de la Digi TV, Orange Tv sau Telekom Tv, ca au alte sisteme de codare decat Conax, ci posibil doar pe unele de la Focus Sat, ca si astia emit cu codare Conax, dar nu stiu ce tip de CAS.

Cristofor

Am un receptor Echosmart dvb,pot sa-l folosesc pentru Fresat cu cartela tvr?

Anonim

@Cristofor Programele TVR Freesat sunt codate in sistemul CONAX CONTEGO si sunt transmise in format DVB-S2. Ca sa poti decoda programele Freesat receptorul tau trebuie sa recunoasca cartelele Conax tine de software. Daca stii modelul poti sa cauti pe Google si afli daca este compatbil sau nu cu cartele Conax. Daca receptorul tau nu este compatibil cu cartela TVR iti recomand un AMIKO MINI 4K UHD S2X sau AMIKO MINI 4K UHD COMBO.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile